måndag 26 april 2010

Den stora klimatlögnen avslöjas

Efter Klimat/IPCC-gate-skandalerna, Köpenhamns-konferensen om den makt- och pengainbringande CO2-lögnen och en hård vinter är klimatisterne på defensiven. De har inget annat än ogrundade påståenden som "överväldigande vetenskapliga bevis" för deras "globala uppvärmning". Nu har deras inkompetenta "vetenskapsmän" i den brittiska Met Office med "molnet av vulkanisk aska" igen gjort bort sig. Men showen måste gå vidare. Därför har man i England konstruerat "undersökningskommittéer" med sammansättningar som på förhand gör det klart, att de självutnämnda Climategate-manipulationsartister och IPCCs amatörsvindlare skall rensas från all misstanke om svindel med de globala temperaturerna.

Bill Clinton, Bill Gates' uppvärmningspropaganda och Rockefellers befolkningsreduktionister använder årligen 140 miljoner dollars till ogrundade påståenden som "överväldigande vetenskapliga bevis" för deras "global uppvärmning". WWF kontrollerar 8 miljoner hektar brasiliansk regnskog i otillgängliga områden och hävdar att de genom att att rädda dem undan avverkning (vilket är omöjligt) sparar CO2 som träden konsumerar.

Deras sparade CO2 säljer de till våra industrier som kan låta bli att begränsa sina utsläpp av harmlös CO2. Medan våra varu- och elräkningar stiger, vandrar våra pengar i fickorna på dessa samvetslösa "klimatidealister" och deras bankfolk. Deras förnybara energi producerar 4x mer CO2 än vanlig diesel - som svälter ihjäl U-ländernas folk på grund av indragning av sädesfält till biobränsleproduktion och stigande livsmedelspriser. Men det ökar möjligheterna för CO2-börsernas omsättning till glädje för den Nya världsordningen bankirer. Själva förutsättningen för klimatbedrägeriet är att marken antas vara platt och solen alltid skiner dag och natt.Gordon Brown kallar klimatskeptikerna "människor som tror att jorden är platt" - och vet inte att det är han som skall tro det! Parodin drivs av rädsla-taktik och löften om tillbakadragande av demokratin i denna "krigsliknande klimatkatastrofsituation." De som försöker avslöja bedrägeriet betraktas som potentiella brottslingar. Nu har Council on Foreign Relations skapat en World Governance Monitor on Climate.

Euro-Med

gp

0 kommentarer:

Skicka en kommentar