fredag 30 april 2010

Islam har inget med religion att göra!

Från Daily Mail via Hodjas blog:

En muslim som målade ett engelskt krigsmonument med islamistiska slagord går fri efter att domstolen beslutat att han inte hade religiöst motiv.

Tohseef Shah, 21, visade ingen ånger efter att ha vanhelgat den engelska staden Burtons krigsminnesmärke, men åklagarmyndigheten har beslutat att graffitin, som bl.a. utropade Islams framtida världsherradöme, prisade Osama bin Ladin och uppmanade till mord på den brittiske premiärministern, inte var religiöst eller rasistiskt motiverade.

- - -
Rubriken "Islam har inget med religion att göra!" är sann på flera sätt. Ta till exempel den gyllene regeln "Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem", den finns i alla religioner utom islam.

"På tross av dette omtaler altså dagens politikere islam som religion, dvs som en ”variant” av det samme ”fenomen” som kristendom, hinduisme, jødedom osv. Det er så langt fra sannheten som det er mulig å komme. Islam er den ultimate djevelskap, forkledd som religion, eller en antireligion hvor det er dyder som er synd i egentlige religioner og omvendt." AJN

1 kommentarer:

Knute sa...

"Så här långt har det gått i England…

Storbritannien är ju landet som haft militanta muslimer längre och har behandlat dem väldigt politiskt korrekt. Följaktligen har den galna delen av islam växt sig stark där.

En muslim bestämde sig för att vanhelga krigsmonument i England genom att skriva att Islam kommer att erövra världen och att man borde mörda premiärministern. Det finner jag inget konstigt med, likväl som islamister bara ska hålla käft när muhammed skojas med så kan man inte i logikens namn klandra denna intelligenta kille, för utom för skadegörelsen då. Det är inte problemet.

Problemet är responsen som relativiserar handlingen. ”Han är ingen extremist, bara en vanlig kille” Slagorden hade ingen religiös innebörd(?!) ”Vi har alla gjort våra misstag” Tycker den brittiska domaren. Såå…om man ponerar att nazzarna hade skrivit att Gordon Brown borde mördas för att han och hans företrädare infört det multikulturella experimentet så skulle det bara vara ett pojkstreck? Eller om han skrev att man borde mörda en muslim? Så långt har islamistfobin gått där borta. Sveriges korrekta på vänsterkanten är inte mycket bättre och arbetar hårt på att kopiera brittiska samhället i synen på extremister."

http://vargiveum.wordpress.com/2010/04/30/sa-har-langt-har-det-gatt-i-england/

Skicka en kommentar