lördag 26 september 2009

Sahlin tappar terräng i Sverige ...

... skriver Yle. Det beror nog mindre på Reinfeldts charmiga blick, ni vet den där antydningen till ett leende genom tårediset, än Sahlins avsaknad av densamma. Hon flirtar inte precis med svenska folket, hennes appell riktar sig till andra.

Statsminister Reinfeldt fjäskar gudskelov inte för islam lika mycket som Sahlin, men han är oroväckande ljum i värdefrågor. Han har klippt banden med Svenska kyrkan, både personligen och på den svenska statens vägnar. Har han någonsin funderat vad han vill ha i stället? Klimatreligionen? Att vi ska ge våra pengar till politikerna så de kan rädda världen från varmare väder?

Om man inte ställer upp helhjärtat för de kristna värden som byggt den västerländska civilisationen och det svenska samhället blir det ett tomrum. Totalitära läror som kommunism, nazism och islamism bekämpas inte enbart med ord som frihet och demokrati, hjärtat måste vara med.

Det svenska samhället börjar bli kristendomsfientligt. TV-program som Uppdrag granskning smutskastar Katolska kyrkan, radions P3 driver kampanj mot att kristna kyrkor bedriver mission i Afrika. Så det är en ringa tröst att socialdemokraternas nihilistiska ledare går tillbaka i opinionen, det finns tjogtals andra likadana som är beredda att ta upp hennes mantel.

Kristendomen baktalas i snart sagt alla kretsar. Vänstervågen har medfört tolerans för det mest smaklösa. Den bakomliggande kommunistiska idén är att bryta ner samhället och göra folk till viljelösa robotar. En affisch som satt på ett ungdomskafé för barn mellan 7-10 år skulle sitta kvar, ansåg Justitieombudsmannen, trots att den föreställde djävulen sittande överst på korset, bajsande på Jesus huvud. Motivering: om Muhammedbilderna var tillåtna skulle denna affisch också vara tillåten. Helt befängt. Sattes bilden av Muhammed med bomb i turbanen upp i muslimska friskolor? Trodde inte det.

Läs mer här >>

5 kommentarer:

Anonym sa...

Anledningen till Socialdemokraternas stora tillbakagang ar att Mona Sahlin inte begriper vilka hon skall skall representera.
Ett klart bevis for detta ar att nar Wanja Lundby Wedin betalar hundra miljoner av LO arbetarnas pensionspengar till fantasilön at en direktor och kritiseras för detta staller sig Mona Sahlin reservationslöst pa hennes sida och försvarar hennes handlande mot kritiken fran de drabbade..
Det ar Lo arbetarna som förlorat sina pengar som Mona Sahlin skulle ha värnat om om hon begripit battre.
Wanja lovade att pengarna skulle aterföras men inte en krona har aterbetalts och Mona Sahlin agerar inte for att LO arbetarna skall fa tillbaka vad som utlovats.
Nu skall hon bli forsta namn pa Socialdemokraternas lista i Stockholms kommun.
Med hennes omdomme ,eller rättare sagt brist pa omdomme , tror hon att det ar festprissarna pa Stureplan hon skall representera.
Det ar ju i dessa kretsar hon umgas, Arbetarpartiet Socialdemokraternas ledare.

JudaZ sa...

Socialdemorkaterna tror dessutom i nån förrvirring att de håller alliansen på halster genom att inte lämna besked om vad har för politik egentligen...förren april nästas år.

..de tycks missa att alliansen skiter högaktningsfullt i oppositionens politik, de har en egen. Det är väljarna man håller på halster ... och är det smart? Jag tror inte det. Är man intresserad av politik vill man veta var all partier står...så fort som möjligt innan ett val, inte par månader innan. Allt man vet om oppositionen idag är att de vill höja skatterna....de kör samma ideér för att lösa arbetslösheten de redan provat 2004 - 2005 .. som inte fungerade.....och sen vet man att de inte är överens om någonting mer än at de skal lbli överens innan April 2010.....

Knute sa...

Från Inger-Siv Mattson:

I sin memoarbok ”Alla rosor skall inte tuktas” skrev Anna-Greta Leijon på sid 133 om sin tid som invandringsminister och om massinvandringen medelst människosmuggling:

”Partivännerna i Södertälje och Botkyrka uppvaktar regeringen för att få stopp på invandringen. Kristna grupper med biskopsmötet och ärkebiskopen bönar för att alla skall få stanna.

Olof Palme säger när jag berättar det: ”Du kan dra olycka över oss om för många kommer hit.”

Var Palme rasist? Främlingsfientlig?

Knute sa...

Naturligtvis var inte Palme främlingsfientlig, även om han tillhörde den vänster som ännu inte bytt ut Marx med Muhammed.

Men att kyrkorna fjäskar för islam är beklämmande. Kyrkan borde representera medmänsklighet och inte vika sig för en avgrundsideologi vars syfte är att erövra världen med våld.

Omvänd muhammedanerna i stället, befria dem från deras egoistiska rövarideologi och låt dem känna den lättnad det är att vara ärlig och osjälvisk.

Marxism och islam bygger på avundsjuka. De har inte förstått liknelsen om grandet och bjälken, om de ens hört talas om det. På psykologspråk kallas det projektion, att skylla ifrån sig.

Marxismens klasskampsretorik och islams syn på kvinnor och icke-muslimer är raka motsatsen till kristendomens ”Här är inte jude eller grek, slav eller fri, man och kvinna. Alla är ni ett i Kristus Jesus”.

Knute sa...

Bra sagt om moderaternas politik:

"Ja tänk om det vore så enkelt att man bara tog bort alla bidrag så skulle invandrare inte välja att flytta hit och belasta landet. Nu är det inte riktigt så enkelt och sen har ju moderaterna röstat för fri sjukvård åt illegala invandrare (=papperslösa för er som inte gillar sanningen). Eftersom det är attraktivt för rätt många i världen att leva illegalt i Sverige så kommer det inte att bli någon sållning av invandrare. Det öppnar också för mycket kriminalitet.

Polis, rättsväsende och försvar brukar man hävda att staten ska ha som huvuduppgifter om man är nyliberal. Men ett försvar blir naturligtvis meningslöst om man ändå inte anser att landets gränser har någon betydelse."

Kommentar av z999:

http://erikalmqvist.se/2008/04/20/valfardsstaten-ar-omojlig-som-konstruktion/

Skicka en kommentar