onsdag 30 september 2009

Barack Hussein Obama förbjöd National Day of Prayer, men inte detta!

I Washington har nu hörts vad som områden i London, Amsterdam och andra städer i västvärlden redan måste uthärda fem gånger om dagen: ljudet från högtalarförstärkta muslimska böner till Allah.

Ett muslimskt bönemöte, "Islam on Capitol Hill", har hållits utanför USA:s kongress i Washington. Det lockade 3000 deltagare. Långt färre än organisatörernas förväntade 50.000.

Från townhall.com:

Muslimer har fått mod av att Obama blev vald till president och hans ursäktsturné och frekventa bugningar för islam. Deras pulsar måste höjts när han fyra gånger i Kairo den 4 juni talade om "den heliga Koranen", och samtidigt noterade att det var i Mellanöstern som islam "först uppenbarades." De var nog glada när han blev den första presidenten på senare år som inte var värd för en kristen National Day of Prayer den 7 maj i Vita huset, men fann tid att presidera över en Iftar middag i Vita huset den 1 september för att markera slutet av Ramadan.

Rätt eller fel, många muslimer upplever att de har en av sina egna i Vita huset. Obamas uppväxtår tillbringade han med att lära islam. Det är inte för inte som Bibeln förklarar: "Led den unge in på den väg han bör gå, så följer han den även som gammal." (Ordspråksboken 22:6).

Tillsammans med Obamas senaste beteende, kan det vara anledningen till varför Moammar Gadhafi talade om Obama som "min son" i sitt 95-minuters anförande i FN i onsdags. Det är delvis därför som Obama själv fick enorma ovationer när han steg upp på FN:s podium, redan innan han gjorde utfall mot Israel men milt förebrådde radikala muslimer, och än en gång bad om ursäkt för Amerika.

Tolkning av Islam?

6 kommentarer:

Knute sa...

Obamas bugning för Saudiarabiens kung bör läggas till katalogen över hans islamiska böjelser.

http://everykindapeople.blogspot.com/2009/04/bocka-och-buga.html

Janne Andersson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Janne Andersson, om du undvikit att vara nedlåtande och oförskämd hade din kommentar publicerats.

Visst förbjöd Obama National day of Prayer i Vita huset. Ordet "förbjöd" är starkt, men det var min mening att vara provokativ. Eller måste man skriva läsaren på näsan att allt inte ska läsas bokstavligt. Det märks att folk är uppfostrade med vänsterns pekpinnar.

Jag håller med om att jag är partisk, självklart ställer jag upp för västerlandet mot islam. Det verkar som du med sekularism menar att bekämpa kristendomen. Det är att spola bort barnet med badvattnet. Vårt sekulära samhälle bygger på judiska och kristna värderingar som tio Guds bud och Jesu Bergspredikan.

Berit sa...

Av vilken anledning behöver du vara oförskämd och slänga skit omkring dig, Andersson?
The National Day of Prayer, first designated by President Truman and made permanent by President Reagan, was celebrated by an ecumenical service in the White House by President George W. Bush every first Thursday in May.

This will no longer be the case. President Obama, apparently listening to complaints by atheists and others who hold that holding a religious service, no matter how inclusive, constitutes an official endorsement of religion, has canceled the National Day of Prayer service.


http://www.associatedcontent.com/article/1724544/obama_cancels_national_day_of_prayer.html?cat=9

Anonym sa...

vaå,e det nåt fel med att obama visar sin tolerans mot andra?

MS sa...

"Anonym sa...
vaå,e det nåt fel med att obama visar sin tolerans mot andra?"

Har ni fått AFA intelligentian på besök?

Huuh alla mänskor är lika fina och nu ska vi hålla handen o sjunga Kumbaya liksom vaå...för man ska va tollis mot alla säger pappsen...

Skicka en kommentar