torsdag 17 september 2009

Hamas, Hamas, Jews to the gas

Det är vad jag kan förstå av texten en enskild person som står för hela spektaklet nedan, men judeföraktet kommer självklart från en källa som vi väl känner till sedan innan.

Vissa försitter aldrig chansen, t o m fotbollen ger dem chansen att visa sitt judehat.

Hela inlägget från Jihad Watch:

Därför att sången är "en förolämpning mot judar". Skojar du? Det faktum att detta måste diskuteras är illa nog. Än en gång är Europa nära att tolerera det som inte kan tolereras.

"Anti-judiska fotbollsramsor är olagliga," från Dutch News, 16 september:

Den holländska högsta domstolen fastslog på tisdagen att sjunga "Hamas, Hamas, judarna till gas" är straffbart enligt lag, eftersom det är en förolämpning mot judar.

Ärendet överklagades till högsta domstolen av en fotbollssupporter som hade dömts till 80 timmars samhällstjänst och villkorlig dom i två år.

Mannen vägrade acceptera domen och säger att sången är en del av kulturen kring fotboll. "Den används inte i avsikt att förolämpa judar utan för att provocera andra supportrar," sa han i sitt försvar ...

Yeah, sure, that’s it.

Dutch court blocks ”football chant” of ”Hamas, Hamas, Jews to the gas”, Jihad WatchBilden från Israel News Agency

1 kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

En anonym kommentatör hade lämnat otrevliga synpunkter och jag lovar, ingen muslim har tagit min tjej för jag är inte lagd åt det hållet alls!:)

Jag skriver om islam ändå, men av andra skäl. Dessutom är Hamas folkvalda i "demokratiska val", så isåfall är folket som valt Hamas extremister, inte Hamas själva enbart. Eller?

Skicka en kommentar