söndag 13 september 2009

"En generellt stökig månad"

Vilsna ungdomar attackerade två spårvagnar i Göteborg. Först sprutades brännbar vätska på vagnarna - därefter tände någon på.

Fast det är nog en smula etnocentriskt att kalla dem vilsna. Alltså att egna etniska gruppen är alltings centrum och måttstock. Man inser inte att bil- och spårvagnsbrännarna har andra värderingar och motiv är de som är gängse i det svenska samhället. Till skillnad från vanliga vilsna pyromaner verkar dessa ungdomar vara besjälade av religiös fanatism. I synnerhet nu under ramadan. Efter att äntligen fått äta efter en dags fasta är de taggade och klara för lite heligt krig ute på stan.


Läs mer: EUSSR:s tidtabell uppdaterad

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle kanske inte gå så långt som att säga att det handlar om religiös fanatism. Just de grupperingarna brukar vara extremt vältaliga när de förklarar sina mål och syften, utifrån just det, deras egen extrema tolkning av just den egna religionen, och sin lika extrema kritik mot alla andras...

Men att det handlar om en fullständigt annorlunda syn på verkligheten än vår accepterade standard i det Svenska samhället i gemen, är fullständigt klart. Och om inte våra PK-myndigheter får så att säga "tummen ur" var den nu sitter, kommer detta att sluta med en urladdning vi inte sett sen de mörka onda åren under 30-åriga kriget. Men kanske är det dags snart, att de av de etniska Svenskarna som har kvar gener från den tid panikropen ljöd över hela Centraleuropa: "Svenskarna kommer, fly för livet!" åter slår tillbaka. Hårt!

För vi skall inte acceptera att folk vi faktiskt tagit emot med öppna armar, skall bita den hand som föder dem. Då får det vara slut med den välmenande mjukisattityden och gullegullet. Vare sig det gäller mot de 90% med invandrarbakgrund, eller de fåtaliga etniska Svenskar som varit aktiva i senaste tidens våldsamheter och ödeläggelse.

MVH/ Chris

nonPCblogger sa...

Göteborgarna visar gång på gång hur efterblivna deras ungdomar är, fan stick till skolan och lär er nåt.

Ni förstör inte enbart för er själva, utan ni lägger på en extra kostnad på era föräldrar, släkter och vänner, fan hade jag varit era föräldrar så hade jag slagit er gula och blåa så att ni skulle börja å lipa som småflickor.

Elof sa...

Fel att säga att det är "göteborgarnas" ungdomar som är efterblivna, inte alla är det, men risken finns om sisådär 50 år om befolkningstrenden håller i sig.

Knute sa...

"Ett land som behandlar sina egna invånare sämre än de som kommer utifrån är ett orättfärdigt land ... det är faktiskt också den kristna synen! I 1 Tim 5:8 läser vi:

Men om någon inte sörjer för sina anhöriga, i synnerhet den egna familjen, har han förnekat tron och är sämre än en som aldrig har trott."

http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/2009/09/ett-sant-ord-om-sveriges-problem.html

Skicka en kommentar