lördag 12 september 2009

"Man köpte hans historia rakt av"

Läst i tidningen:

"De fick fram en möjlig bild av vad som kan ha lett fram till Hanane Chakours beslut att ta sig ut genom fönstret.
– Vad vi har fått fram är att hon var rätt så moderat i sin religiösa framtoning. Medan mannen har haft en ganska strikt uppfattning om hur en kvinna ska leva enligt islam. Han har uppfattat henne som sin personliga ägodel. Och det har inte hon gått med på helt enkelt.
– Men varför väljer hon att fly genom ett fönster när det finns dörrar?"

Svenska myndigheter är sorgligt uppgivna inför denna sataniska dödskult.


1 kommentarer:

Anonym sa...

En bekant passerade nedslagsplatsen precis efter kvinnan landat. Han såg henne ligga med naket underlig. Då han såg upp stod mannen på balkongen iförd kalsonger. Det ser ut som en våldtäkt och att kvinnan försökt komma undan och att detta lett till att hon ramlat ned från balkongen.

Varför får vi inte en heltäckande information om Islam. Den sk kulturen är vidrig. Men det mest vidriga är att den har välkomnats av de som har till uppgift att varna: Journalisterna/Media och dessa har fått med sig politikerna. Våra riksdagspartier har överenskommit att invandring diskuterar vi inte och genom Lilla Saltsjöbadsavtalet så har pressen lagt locket på. Våra grundlagsstadgade rättigheter har då åsidosatts. Den politiska friheten och yttrandefriheten.
I Danmark inom synhåll så säger samtliga partier i Folketinget med undantag för Radikale Vänster precis motsatsen än vad våra politiska partier. I Norge samlar Framskrittspartier ca 25% av väljarna.
Precis som kvinnan som dog är vi alla grundlurade.

Skicka en kommentar