måndag 28 september 2009

Polen vill kastrera

Som bekant öppnar EU-Lissabonfördragets text för legalisering av pedofili. Rimligtvis ett tillmötesgående gentemot muhammedanerna, som hjärtans gärna har sex med småbarn (se Khomeinis sex-regler för shiiterna).

Nu är det väl knappast muhammedanernas traditioner som påverkar den polska riksdagen, eftersom det förmodligen inte finns så många av dem, eftersom den polska sociala välfärden knappast är i nivå med andra mer attraktiva EU-länder.

Men hur det nu är, så har Polens underhus med en stor majoritet antagit en ny lag som säger att alla som dömts för pedofili med minderåriga under 15 år ska bli kemiskt kastrerade.

Dessutom ska straffen för incest och pedofili bliv strängare, och personer som menar att sex mellan vuxna och barn är harmlöst, kommer att straffas enligt de nya reglerna.

Bakgrunden till lagförslaget är ett fall där en medelålders man fick två barn med sin dotter, som hölls som sexslav.

Förslaget måste godkännas i överhuset (senaten) innan det slutligen antas.

Från Spydpigen

- - - - - - - - - - - - -

I boken "Tahrirolvasyleh" anbefaller Irans vidrige ayatollah Khomeini pedofili, även med spädbarn. Att också får, kor och kameler kan användas är långt ifrån lika frånstötande som detta moraliska lågvattenmärke.

En unik bild av den shiitiska varianten av islam, för att uttrycka sig akademiskt. Det är helt åt helvete sinnessjukt! Måtte osalig Khomeini lida alla det muhammedanska helvetets pinor. Inte underligt att iranierna gärna vill bli av med Ahmadinejad & Co.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar