torsdag 10 september 2009

Paradigmskifte i mångkulturens Sverige?

Jag undrar varför fler och fler politiker både från vänster- och högerhåll börjar låta som muslimer och, ursäkta mina grova ord, också låta som nazister,?

Förintelsens Minnesdag i slutet av januari har mig veterligt uppmärksammats i offentliga sammanhang i Sverige, men i år vek sig de flesta och började tala om att det Israel gjorde under attacken mot Gaza runt nyåret 2009 till mitten av januari gav dem skäl att inte uppmärksamma dagen.

Man ansåg att Israel hade utfört en förintelse av Gazaborna, och muslimer hade gått bärsärk i våra nordiska städer och skrikit ‘död åt judarna.’

Norska bloggkollegan Målmannen skriver i ett blogginlägg den 10 januari om en protestmarsch mot Israel i Oslo:

”Hayber hayber ya yehud!

Dette utropet er aa finna paa ein handplakat fraa Palestina-demoen i dag. Etter det som Rachel Suissa fraa Senter mot antisemittisme kann fortelja, so refererar utropet til Muhammed som slakta jödane med sine eigne hender i Haybar.”


Fotografiet från bildserien på sajten Frontlinjer.Vår svenska lokaltidning Sydsvenskan passade på att göra en demonstration till en våldsam sammandrabbning mellan propalestinska och proisraeliska demonstranter, medan norsk media hade en annan synvinkel och jag skrev då:

Är det jag eller Sydsvenskan som har svårt med läsförståelsen av norska nyheter om förstörelsen av Karl Johan igår?

Norsk media:

”Store politistyrker barket sammen med anti-israelske demonstranter etter den pro-israelske støttemarkeringen foran Stortinget torsdag kveld.” VG.no

”Litt før kl 18 kveld angrep noen av demonstrantene en buss som skulle kjøre vekk folk som hadde deltatt i støttemarkeringen. Det var i forbindelse med dette opptrinnet at politiet tok i bruk tåregass første gang.” VG.no

”Nor Obeid (25) er selv palestiner og medlem i komiteen. Hun reagerer på at mange av ungdommene som sto bak voldsutøvelsen i Oslo sentrum, er palestinere under 18 år.” VG.no

Svensk media:

”Den norska polisen har gripit 27 personer efter oroligheter på torsdagen. Propalestinska och proisraeliska demonstranter drabbade samman vilket ledde till en av de värsta kravallerna av sitt slag i Oslo sedan 1980-talet.

Skyltfönster på affärer krossades och polisen använde tårgas upprepade gånger för att skingra demonstranter som upprördes över Israels attacker mot Gazaremsan.” Sydsvenskan


Även i Sverige skrek muslimer 'död åt judar', 'gasa judar' och sossarnas partiledare deltog i en marsch där man brände Israels flagga och inget hände, ingen greps för hets mot folkgrupp, det fria ordet är utan gräns, uppenbarligen.

Bloggen Islam in Europe lade upp en länk till en film om situationen i Malmö den 7 mars, i protesterna mot att Israel skulle spela Davis Cup-tennis:

Klicka länken och se Youtube-videon: Islam in Europe.
Bilden, som visar en man med Hizbollahs flagga över ryggen, är tagen av erik@svansbo.se på bloggen PophögerSvenska Dagbladets ledarskribent Per Gudmundson skrev ett inlägg 10 januari på sin blogg om socialdemokraternas ledare Mona Sahlin och förre utrikesminister Jan Eliasson, som gick i en demonstration mot Israel där man viftade med Hizbollah-flaggor och brände Israels flagga:

”Swedish leading Social democrats in rally with Hizbollah flags”

”Mona Sahlin, leader of the Social Democratic Party in Sweden, participated today in a rally where Hizbollah flags waved in the air and an Israeli flag was set to flames. Other participants in the demonstration were Jan Eliasson, former social democratic Minister of Foreign Affairs and former President of the United Nations General Assembly, and Wanja Lundby Wedin, chair of the Swedish Trade Union Confederation.

The rally was organised by the Network Gaza Solidarity, in which members of the extreme left work together with immigrant organisations. The demo started at Sergels Torg, in downtown Stockholm, and then paraded to the Israeli embassy where the flagburning took place.”

Den märklige Muhamed Omar, som anser att han radikaliserats på grund av Israels attack mot Gaza, skriver en kommentar under Per Gudmundsons blogginlägg:

”Omar sa…
Jag tror Gudmundson är nervös nu. Sionism och rövslickeri för terrorstaten Israel är inte längre rumsrent.

Framtiden tillhör Hamas och Hizbollah.
11/1/09 08:58”


Den inte helt okände bloggaren Dick Erixon skriver om Mohamed Omars radikalisering:

”Mohamed Omar kallade sig inte länge “moderat” muslim, något han nu erkänner var bedrägeri, i syfte att lura den svenska kultureliten och erhålla statliga kulturbidrag.

Om sin första diktsamling skriver han i sin blogg:”

Läs inlägget: Mohamed Omar hånar svenska kulturetablissemanget, Dick Erixon
Mohamed Omar sitter eller satt tidigare i något som kallas "Svenska Islamiska Akademin":

”Omar är medlem i Svenska PEN-klubben samt, tillsammans med bland andra Abd al Haqq Kielan, Mohammad Fazlhashemi, Pernilla Ouis, Tord Olsson och Anne Sofie Roald, ständig ledamot av Svenska Islamiska Akademien.”

Samma Omar som nu säger sig ha radikaliserats och stöder Hamas och Hizbollah, har undertecknat ett dokument som ska motverkar extrema tolkningar är religionen islam. Detta dokument är också undertecknat av islamister i Iran. Hur trovärdigt är detta egentligen, har islamisterna månne rivit detta dokument?

”Omar har undertecknat det internationella Ammanbudskapet som syftar till att motverka extrema tolkningar av religionen genom tolerans och enhet.[1] Detta dokument har undertecknats av Ysusuf Al-Qaeadawi och Sayyid Ali Khamenei, högste ledaren för den islamiska republiken Iran.”

Från Wikipedia Mohamed Omar

Narren Mohamed Omar, Varjager


Knute skrev ner sin syn på saken:

"Nu är han på gång igen, Mohamad "jag stöttar islamofascismens företrädare i Gaza Hamas" Omar, och förnekar Förintelsen, vilket man kan läsa om i artikeln "Överdos av islamism" av Carina Rydberg i DN. Inte nog med det, Omar förnekar även folkmordet i Kambodja. Och Darfurkonflikten är en sionistisk komplott iscensatt av CIA."

Visa respekt för fakta och människoliv, Kulturvänster blir pophöger

Orden om Israel var sällsynt hårda och aggressiva under denna tid:

Israel är alltid boven i dramat i Mellanöstern, hur mycket terror än muslimer använder, hur många självmordsbombare det än finns. Det handlar om jihad, och Israel står i vägen, så enkelt är det!

”Man måste få kritisera Israel, och göra det hårt, utan att för den skull kallas antisemit, menar Jonathan Leman, verksam inom Svenska kommittén mot antisemitism.

Men när Staffanstorpspolitikern Ingalill Bjartén (s), vice ordförande för s-kvinnor i Skåne, till Sydsvenskan säger att Israel gör ”exakt samma sak som nazisterna” är det klart över gränsen, tycker Leman.

Chockerande. Det är ett hån mot offren för Förintelsen och en del i en retorik som tecknar en omänsklig bild av israeler och judar. Dessutom är det en sorts förnekande om vad Förintelsen faktiskt var, säger Jonathan Leman som är verksam inom Svenska kommittén mot antisemitism.

Även Israels ambassadör i Sverige, Benny Dagan, reagerar kraftigt mot Ingalill Bjarténs nazistliknelse:

”Detta är ju i praktiken samma retorik som Iran och Ahmadinejad använder”, skriver Dagan i en chatt med Sydsvenskans läsare.”

”Ett hån mot offren för Förintelsen”
Sydsvenskan


Och allt är tillåtet i krig och propaganda uppenbarligen:

”Med bilder på döda barn marscherade över hundra personer genom Linköping för att visa sin avsky över den massaker som de menar sker på palestinier just nu.”

CorrenMuslimer i Australien delade samma värderingar som muslimer i Norden.


Sommaren kom och gick och sedan kom Aftonbladet Kulturs artikel med rubriken: "Våra söner plundras på sina organ” och det innebar som bekant en hel del diplomatiska turer och märkliga uttalandet på många håll.

Sveriges märkliga hantering av kritik från Mellanöstern, Kulturvänster blir pophöger


En KD-politiker, ordföranden i KD i Umeå har i veckan (vecka 36) lämnat sina synpunkter på judarnas utsatthet i nazityskland, i samband med en debatt angående Aftonbladets artikel:

"Vi vet ”inte ett smack” om vad som hände på 1930-talet. Det skriver Rabih Ballout, Kristdemokraternas ord­förande i Umeå, i ett blogg­inlägg. Inlägget gjordes i polemik med en annan lokalpolitiker, folkpartisten Björn Kjellsson, angående antisemitism."

"Det går inte att veta om det är sant, förklarar Rabih Ballout för Världen idag.

Vad är det som du menar inte går att veta, det som hände i Tyskland på 1930-talet är ju väl dokumenterat?

När det gäller historik kan man inte veta om det är sant, säger han om våra historieböcker.

Däremot menar han att det finns vissa fakta som ”man inte kan komma från”, som Förintelsen.

Den kan man inte ifrågasätta. Konkreta saker, där det finns bevis, kan man inte förneka. Men det beror på vad det är för händelser, menar han och upprepar att vi inte bara kan lita på historieböckerna.

Du är ordförande för Krist­demo­kraterna i Umeå. Går dina åsikter ihop med partiet?

Nej, vi har olika uppfattningar, men vi har diskuterat det här och jag står för mina åsikter."

KD-topp tvivlar på pogromer, Världen idag


Han skriver också om Sverigedemokraterna och det mångkulturella Sverige på sin blogg på Västerbottens-Kurirens sajt:

”Det går inte längre att gömma ansiktet i sanden och vifta med rasistflaggan för att slippa ta debatten av denna mått, utan partierna är skyldiga att förklara för medborgarna och sina väljare varför dagens mångfald Sverige är bättre än 50talets homogent Sverige.

Det är dags att ta debatten och samtidigt lyfta den till en saklig nivå för att slippa smutskastningen och för att kunna övervinna sverigedemokraterna., därför att motståndet till invandringen kan vara rent politiskt och inte alltid kopplad till invandrarfientligheten eller rent av rasistiskt.

Partiet åt sin sida gör allt vad de kan , bl a genom att kopiera kristdemokraternas image ( de lämnar innehållet) i tron att det hjälper att göra sig rumsren.”

Från vk-bloggen den 30 juni 2009: sverigedemokraterna ett stenkast från riksdagen, Rabih Ballouts blogg på Västerbottens-Kuriren


Andra bloggare skriver om denne märklige Rabih Ballout, ordföranden i KD i Umeå:

”En lokal KD-politiker i Umeå anklagas för att ifrågsätta Förintelsen. Själv hävdar han att han är missförstådd.

Det finns åsikter som talar om helt andra versioner om vad som påstås har hänt under 1930-talet”, skriver Rabih Ballout, ordförande för Kristdemokraterna i Umeå på sin blogg. Ett inlägg som har fått Björn Kjellsson, (FP) vice gruppledare för sitt parti i samma stad att reagera.”

Är KD:s Rabih Ballout ”antisemit”?, SpikHarry


”Ballout har även tidigare vädrat sin antisemitism öppet, och bl.a. talat om judelobbyn och om judisk propaganda.”

KD-politiker ifrågasätter förintelsen från bloggen Mittenradikalen (f.d. Patrik i Politiken)antisemitism. Under andra världskriget förekom också i Stockholm skyltar som förbjöd judar och halvjudar tillträde till affärer. Bilden visar skyltfönstret...

2009-09-14 Nationalencyklopedin http://www.ne.se/antisemitismRabih Ballout skräder inte orden då han 'gör upp' med folkpartiet och Israel:

"Den oavlönade Israel´s talman och främste representanten i Umeå Björn Kjellsson har kommit igen med lite diverse svammel.

I ett antal inlägg har jag skrivit lite historik, bakgrund om området mellanöstern, konfliktens både uppkomsten och den pågående och hur man kan börja sträva efter att lösa konflikten på sånt sätt som kan skapa fred och försoning utan att någon part trampas alldeles för mycket på svansen, enligt mitt sätt att se på det hela.

Detta har inte kommenterats, varken instämmande eller fördömande eller ens komma med egen syn och vision på hur man ser på läget och slutet på våldet.

Istället skriver han i förrgår att det spreds ett judehat propaganda under 1930 talet som han själv med all säkerhet inte vet ett smack om, och naturligtvis inte jag heller eller någon annan för den delen."

judisk propaganda är bara förnamnet, Rabih Ballout,
Västerbottens-Kurirens blogg den 22 augusti 2009


Sedan gör han avbön den 8 september på sin blogg under rubriken:

Ett öppet brev till alla läsareBild från Kristallnatten
.....................
Från 36 frågor och svar om Förintelsen

1. Till vilken historisk tidsperiod hänför man begreppet Förintelsen?

Begreppet Förintelsen avser perioden från 30 januari 1933, då Hitler blev kansler i Tyskland, till 8 maj 1945, då de västallierades seger innebar slut på kriget i Europa.
......................


Överlevare från Förintelsen anländer till Haifa,
Israels ambassad, Stockholm


Och visst finns det mycket skrivet om dessa fruktansvärda händelser, om förföljelsen av judarna i Tyskland och i andra länder, hur nazismen bredde ut sig. Verkligheten runt och orsaken till Kristallnatten är en sak vi får lära oss i skolan och som det också stod i svenska tidningar om på den tiden.

Jag undrar om denna KD-politiker har tagit till sig vår svenska skola och vår svenska historieskrivning, eller om han vill förändra den under sin politiskt verksamma tid?

Jag förstår inte vad våra politiker egentligen är ute efter, men något märkligt håller på att hända med Sverige och jag är oroad av det!

Jag har några texter jag vill dela med mig av. De är inte skrivna just för dagen, utan "Men varför gör ni detta mot oss" har något år på nacken och "Förintelsens Minnesdag" är från slutet av januari i år, men de känns bara mer och mer aktuella.


Elfsborgs läns tidning 12 november 1938, från Forum för Levande Historia


”Nicket “Skribenten” på forumet Exilen har skrivit en utmärkt analogi om Kristallnatten och förhållandena i Sverige idag. Mycket tänkvärt.


"Men varför gör ni det här mot oss?

Vi påmins årligen om det som kallas kristallnatten som ägde rum för 70 år sedan i början av november i Tyskland år 1938. Det samma gör i stort sett alla tidningar i Sverige också dem som kallar sig ”Public Service” på Gärdet i Stockholm.

Ett av tidningsinläggen i mängden är SvD kulturbilaga 9:e nov 2008, med rubriken ”Natten då Hitler fick sitt svar”, att vi skall minnas kristallnatten som ägde rum för 70 år sedan.

Kaj Schueler som skriver artikeln. bl a - fru Marks som stod framför sin krossade ruta av slipat glas med båda händerna lyfta i desperat förtvivlan och hon skrek, ”men varför gör ni det här mot oss”?

Men varje dag året runt brinner nuförtiden minst en skola (eller daghem) i Sverige ner till grunden eller skadas svårt. Dramatisk ökning av skolbränder, det rapporterar såväl media som Räddningsverket. År 2006 var det 500 skolor som brann ner allt till en kostnad av en halv miljard. Och myndigheterna har påtagliga besvär att ge svar på vad bränderna beror på.

I min hemkommun nedbrändes i somras en villafastighet ”på skoj” av ett ”ungdomsgäng”. Ägarna, en barnfamilj var tillfälligt borta, fann en förkolnad skräphög när de kom hem. För två år sedan nedbrändes en del av en fastighetslänga innehållande affärslokaler (bl a lokaler för tandläkare). ”Ingen” visste vem som anlade den branden.

Var helg har min hemkommun en kristallnatt i form av krossade och glassplitteromgärdade busshållplatsskydd.

”Bränder hotar svenskt kulturarv” – så skriver SvD 13 november 2008. Det handlar om att rädda landets kulturinstitutioner undan bränder och olyckor.

Länk: http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/art…033647.svd

Malin Axelson skriver SvD - Två gånger i månaden brinner det i genomsnitt i en kyrka någonstans i Sverige. Och nästan tre gånger i månaden brinner det på en biograf, teater, museum eller bibliotek. Och ibland stryker oersättlig svensk kulturhistoria med, exempelvis som i Södra Råda gamla kyrka i Västra Götaland år 2002. Bränderna är ofta anlagda.

I somras försökte ”någon” anlägga eld på Biologiska museet på Djurgården i Stockholm. För att förbättra situationen anses ”en ny handbok i säkerhet kunna avhjälpa britser i säkerheten”.

Enklaver har uppstått runt om i Europa som resultat av visioner att bygga det mångkulturella riket. - Mångkulturalismen har sedan decennier lagt beslag på en ideologisk hegemoni som med kraft framför budskapet om ”den berikande mångfalden”. Nu börjar systemfelen på allvar visa sig i tankegångarna. Det kunde vi skåda i Frankrike under några höstveckor år 2005 där c:a 10.000 bilar eldades upp, byggnader förstördes och butiker plundrades. Poliser och brandmän besköts. Det står klart att de som löpte amok på gatorna i Paris och andra städer merendels har sitt ursprung från Norra Afrika och Mellersta Östern. I Frankrike finns nu c:a 300 enklaver med tätt boende i storstadsområden med hög arbetslöshet

I Sverige finns ett 30-tal etniskt betingade enklaver varav några ofta omtalas i media såsom Rosengård i Malmö, Råslätt i Jönköping, Tensta i Stockholm, Jordbro i Haninge, Ronna i Södertälje och nyligen har Trollhättan kommit på kartan. Ronna fick en plats på kartan år 2006 genom ett upplopp som efter polisingripanden ledde till beskjutning av Södertälje polishus med eld från automatvapen genomförd av ”okända personer”.

År 2003 ledde en anlagd brand i Moskén i Malmö till attacker (stenkastning) från närboende mot brandmän från insatsstyrkan som bekämpade branden. Åskådarna ansåg att släckningsarbetet gick för långsamt. Numera försiggår ej utryckning av brandfordon utan poliseskort till Rosengård. I Haninge kommun, förorten Brandbergen, upptäcktes i okt 2008, ett filialkontor till den beryktade terrororganisationen Al-Quaida, maskerad till en ”källarmoské.

Totalförsvarets Forskningsinstitut (FOI) utger sedan länge den tekniska tidskriften ”Framsyn” – som utkommer med fyra nummer årligen, redovisar avancerade frågställningar och forskningsresultat som har att göra med såväl militära som civila tillämpningar. FOI hemsidor uppvisar också resultat av vissa forskningsprojekt. (Framsyn år 2008 finns ej på hemsidan).

Av nummer 3 år Framsyn 2008, framgår av en artikel med rubriken ”Utanförskapet som samhällsfara”.

– Det är Anders Emanuelsson, överste och säkerhetsinspektör vid Försvarsmakten OCH Fredrik Gårdare, kriminalkommissarie, chef sektionen mot ”Gängkriminalitet på Södertörn, (söder om Stockholm), som sammanförts för att diskutera (spåna) om vilken väg och roll som Försvarsmakten skall spela för att stävja den växande kriminaliteten i Sverige. Till saken hör att Fredrik Gårdare just nu leder kampen mot den grovt ”gängkriminella” i Södertälje. Vad har då överste Anders Emanuelsson för förslag för att stävja den grova invandrande brottsligheten i ”utsatta områden”? Jo – Emanuelsson vill ha in fler invandrare i försvaret!

Emanuelsson - ”Jag tycker det är för djävligt att man kan bo i Sverige, men ändå inte bo i Sverige. Att MAN skapar ett utanförskap”, säger han.

Den intressanta frågan att besvara vem ÄR “MAN” som Emanuelsson undviker att peka på? Jo – det är resultat av decenniers kravlösa invandring som media och politiker drivit Sverige nu mot avgrundens brant.

Emanuelsson fortsätter: - ”Min reflexion är att öka andelen som får göra värnplikt för att på så sätt få in fler invandrarungdomar i Försvarsmakten. Det skulle vara ett alternativ för ungdomar i utsatta områden i stället för att riskera att de lyssnar till locktonerna från de kriminella gängen”.

Gårdare kommer in på de kriminella, dvs de ”mest utsatta” – ”De försvinner från högstadiet, gör karriär band äldre yrkeskriminella. De lever 24 timmar om dygnet, sover några timmar på dagen, perspektivet är ej längre än ett dygn. Nästa alla använder narkotika eller sprit. De måste hela tiden ha pengar för att kunna visa upp sig och de ligger hela tiden i konflikter som löses med våld”.

Gårdare fortsätter – ”Vi mobiliserar hela samhället för att rädda dem, men de är ofta i för dålig kondition. Samtidigt som de skall bli av med missbruk, skall de lära sig svenska, gå upp på morgonen, fara med bussen i stället för BMW, till arbetet”.

Låt oss begrunda artikeln i tidskiften ”Framsyn” - och samtalet mellan överste Anders Emanuelsson och kommissarie Fredrik Gårdare. Självklart har någon på ”högre ort” kommenderat Försvarsmakten och Polismyndigheten att finna lösningar på det som kallas ”utanförskapet som nu blivit en samhällsfara”. De båda herrarnas resonerar sig fram till ”att fler invandrare måste få göra värnplikten, då måste allt bli till det bättre!”

Men nu är det ju så att enbart c:a 5,000 ynglingar får möjlighet att göra värnplikt av skäl som kraftfulla reduceringar av kostnader inom Försvarsmakten. Hur skall de som bestämmer på högre ort lösa den frågan? Antingen kan man omprioritera till förmån för invandrarynglingar som drabbats av ”utanförskap”, till nackdel för svenska ynglingar.

Eller så kan mer pengar tillskjutas försvaret så att ytterligare kontingenter som befinner sig i ”utanförskap”, får möjlighet att göra värnplikten. Men vad är det som säger att invandrarynglingar efter muck inte kommer att dras in ”gängen, nu med färdigheter som uppskattas av de kriminella
= = =

På Discovery TV-kanaler rullar stundom inslag - som handlar om flygkatastrofer med många skadade och omkomna. En filmad uppföljning visar hur piloterna (skådespelarna) sliter i alla spakar, knackar på instrumenten, söker med radiokontakt med flygledare som inte svarar – allt för att undvika katastrofen. En dataanimering visar hur passagerarplanet kraschar i rök och eldflammor. Efteråt tillsätts en katastrofkommission, som med ledning av ”den svarta lådan”, funna vrakspillror, eventuella vittnen, som i största möjliga utsträckning skall leda fram till haveriorsaken. Skadade och anhöriga till omkomna tilldelas höga skadestånd.

På liknande sätt som piloterna under sina sista minuter i livet försöker hindra kraschen, hanterar det politiska etablissemanget den kommande kraschen av Sverige. Decenniers utredningar, stödåtgärder har varit förgäves. Politikerna sliter i alla spakar – men det leder inte till förbättring. Till passagerarna ropar politikerna i högtalarna att ”det är ingen fara, sitt still i flygplanet”.

Jag ställer frågan till alla vänsterliberaler som hetsat fram den kriminella massinvandringen:

”varför har ni gjort detta mot svenska folket och av vilken anledning skall vi minnas kristallnatten för 70 år sedan, alltmedan bränderna ökar, enklaverna tillväxer och kriminaliteten växt polismyndigheten över huvudet”?””


Klipp från mitt blogginlägg på Kulturvänster om Förintelsens Minnesdag den 27 januari:

"Men nu är det slut med daltandet med judarna och sorgen över koncentrationslägren och Förintelsen. Nu har muslimer i Sverige och Europa tagit över agendan och sätter upp riktlinjer för hur man ska hantera denna dag:

“Anna Ekström försöker i en mycket intressant text förstå den ovilja som på vissa håll finns mot att uppmärksamma Förintelsens minnesdag (tisdag 27 januari).

Utdrag:

Luleå kommun och stadens svenska kyrka ställer in fackeltåg och gudstjänst. Anledningen är enligt den ansvarige prästen att det är “obekvämt” och “malplacerat” med tanke på Gaza. Det är en koppling som inte tål närmare granskning - om man inte anser att judar från alla platser och tider är skyldiga till tragedin i Gaza, och att de judar som systematiskt mördades för drygt 60 år sedan därför inte förtjänar att ihågkommas.


Prästen i fråga är förmodligen varken illvillig eller antisemit. Förmodligen är han en av alla dessa som har vant sig, som oreflekterat tagit till sig de halvsanningar, lögner, myter och det omvända språkbruk som delvis hör till arvslotten i den kristna och den muslimska världen, och som nu sköljer över oss.”

Detta blogginlägg läste jag häromdagen på Jonathan Lemans blogg, blogginläggets rubrik är: En koppling som inte tål närmare granskning.


Vi är nog många som med förfäran sett på hur muslimer slår sönder vårt svenska samhälle, hur judehatet flödar utan att någon sätter stopp för det, och hur muslimer önskar nazismen tillbaka och själva identifierar sig med nazismen. Men säger någon detsamma som muslimer gör är det genast rasism, och i Holland ska Geert Wilders rannsakas i domstol. Muslimer skickade fram barnen i protesttåg mot kriget i Gaza, liksom man gjorde i kriget så de flesta offer är civila och just barn, tonåringar.


Muslimer ska inte få ta över vårt svenska kulturarv, trots att både de och många svenska institutioner som samarbetar med dem missbrukar vår historia och inbillar sig att muslimer i Sverige ska…känna sig mera hemma? Något mycket obehagligt håller på att hända i Sverige och det är fler och fler röster, många judiska, som känner igen tiden före Förintelsen som den ser ut i Sverige och i Europa nu.

Vi får inte ge efter för muslimerna och placera judarna och alla de andra utsatta som mördades i nazisternas läger i en glömska för att muslimerna anser sig vara herrefolket över jorden på grund av sin lära islam. Islam har ett enda mål, ett stor-Ummah och medlen är många. Historierevision enligt muslimers fantasier, de krav de har på att de måste få leva i sin religiösa tillvaro dagligen och stundligen, och vad de kan hitta i koranen som stöd för detta, är bara några, men som märks mycket tydligt i vårt samhälle. Vi måste rätta oss efter dem annars är det rasism och de påstår sig vara “de nya judarna”, då de inte får införa islams lära i alla europeiska samhällsinstanser och institutioner.

Muslimer är inte de nya judarna, de är de muslimer de alltid varit och alltid kommer att förbli!

Minnet av Förintelsedagen får inte förändras och döljas efter muslimska krav, och för att muslimkramare runt om i Sverige nu darrar på manschetten för det fullkomligt vedervärdiga västhat och de övergrepp på det fria Europa som muslimerna ständigt begår!

Minnet av Förintelsedagen ska hållas och vi får aldrig, aldrig glömma det som hände!


Läs också:
Islamister och vänsterextremister styr Malmös gator, Every Kinda People
Fatah vägrar undervisa om förintelsen, Pophöger
Hamas dömer ut Förintelsehistoria, DN
Okunnigt om antisemitism, Aftonbladet Kultur, 1 september 2009

0 kommentarer:

Skicka en kommentar