fredag 4 september 2009

Rättigheter och skyldigheter

Nyanlända flyktingar ska få information om vilka värden som är det gemensamma kittet i samhället, de grundläggande mänskliga rättigheterna, barns rättigheter och jämställdhet, säger integrationsminister Nyamko Sabuni.

Förmodligen räcker det inte med information, en viss avprogrammering behövs också. Islam har som bekant en rad regler som strider både mot gängse västerländsk moraluppfattning och lagstiftning.

Läs mer: Tro, hopp och rånare

1 kommentarer:

Knute sa...

"Apropå anarki så såg jag på kvällens debatt med ena ögat och örat. Jag blir bara så trött på att höra dessa killar från ”ungdomsgängen” ställa krav på samhället. De ställer inga krav på sig själva, de har med mycket stor sannolikhet struntat i sin skolutbildning men ändå menar de att de skall ha både det ena efter det andra. Sen blir jag lika trött på att höra poliser och andra samhällsansvariga som alltid är i försvarsställning. Dessa vågar inte tala klarspråk med dessa ungdomar utan försöker hela tiden vara så politiskt korrekta som möjligt. Kaxiga snorungar är jag trött på men de kan få proppen att gå ur för SD!"

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/september/proppen-pa-vag-ur.html

Skicka en kommentar