torsdag 3 september 2009

Den totala feminiseringen av svenska mänDen svenske pappan Ragnar Bengtsson, 26, har inlett ett experiment som han hoppas ska hjälpa honom att amma sina framtida barn.

I tisdags började familjefadern från Stockholm stimulera sina bröst med en pump i ett försök att producera mjölk.

Upptäckten av gener hos människan som är jämnåriga med jordbruket och städerna visar att vi inte längre är som våra förfäder på den afrikanska savannen för 100.000 år sedan. Den biologiska utvecklingen har förmodligen feminiserat männen. Y-kromosomen krymper.

Men allt beror inte på generna. Som jag skrivit tidigare: De västeuropeiska kvinnorna har förlöjligat och förtryckt sina söners maskulina instinkter och gjort dem till tråkmånsar. Så kommer män från mindre utvecklade länder och lockar med underkastelse.

6 kommentarer:

Hjalfred sa...

Efter att ha varit pappaledig ett antal månader och år med ett antal barn är jag inte helt övertygad om att män är ett slags kvinnor.
Uppfinningar som nappflaska och barnvagn gör det ju lättare att ersätta modern, men det finns ändå en stenåldersman som slumrar bakom den civiliserade fernissan.

Men båda könen upplever nog ofta barnpassning som ganska enformigt. Det är väl därför de så gärna vill vältra över ansvaret på varandra.

From Sweden with Grief sa...

Man blir inte klok på detta, i Sverige får män vara hemma med barnen ändå, utan att amma, men det är det första halvåret han vill vara hemma då eller? Ja, amningen är det bästa, men det finns många barn som är uppväxta på flaskmat och inte tror jag de är skadade för livet på grund av det. Det måste finnas fler faktorer än bara matningen om ett barn ska ta skada av flaskmatning. Man får ge dem närhet på andra sätt.

Behöver man inte ett tillskott av kvinnliga könshormon för att kunna producera mjölken, iallafall lite snabbare? Och han kommer troligen få väldigt ont, om han ens har 'några bröstvårtor kvar', för han lär få kämpa på om han ska ha mjölken klar till nästa baby. Tror jag.

Ja, ur led är tiden, om man säger så....

Knute sa...

Två lesbiska kvinder uppfostrar sitt barn utan att berätta för det eller omvärlden, vilket kön barnet har.

Och hur motiverar föräldrarna detta beslut?

De säger att deras beslut var grundat på den feministiska filosofin att kön är en social konstruktion.


http://www.thelocal.se/20232/20090623/
http://www.thelocal.se/21814/20090901/
http://www.thelocal.se/21816/20090901/
http://www.thelocal.se/21842/20090902/

"Sverige. Världens freaknation nummer 1

Der er en hel klasse af mennesker i Sverige hvis indkomst afhænger af ideen om at køn er en social konstruktion og det tager en hel klasse at opretholde en så oplagt og ekstrem forvrængning."

http://maskulinmodstand.com/node/1817

J.N sa...

Grattis! Du har samma åsikt som många extremt religösa av alla religioner, inklusive den du kritiserar mest :)

Knute sa...

För att avvisa att kön skulle vara en social konstruktion behöver man inte vara särskilt religiös.

From Sweden with Grief sa...

Det är väl en himmelsvid skillnad mellan extrema religiösa och Knutes syn på kvinnligt och manligt och den syn som finns i olika kretsar hur man får sin könsuppfattning. J.N, du får nog försöka förklara lite närmare än med denna gratulation, för jag förstår faktiskt inte riktigt vad du är ute efter!

Skicka en kommentar