onsdag 17 december 2008

Ockupanter och fredsagenter

Islamiska kulturföreningens källarmoské i Rosengård i Malmö har varit ockuperad sedan hyreskontraktet gick ut den 24 november. Nu har polisen utrymt lokalen. I den protesterande folksamlingen hördes klagomål på att polisen gick in med kängor och hundar.

Efter ett par dar kom reaktionen. På Rosengårds polisstation krossades fönsterrutor och bränder anlades i sophus och containrar i området. Mellan 50 och 100 ungdomar samlades kring en bensinmack och där utsattes väktare och polis för stenkastning. Enligt polisen deltog ett 30-tal AFA-aktivister i upploppen.

"Där var en massa maskerade personer med palestinasjalar som gick runt och hällde bensin på släpvagnarna och tände på." sds

Vänstern har tydligen anslutit sig till islamiska jihad.

Sydsvenskan skriver om Islamiska kulturföreningen: "Där var den numera avlidne extremistiske danske imamen Abu Laban en flitig gäst. Där stod dörrarna öppna för fundamentalistiska väckelsepredikanter som Anas Khalifa, som hävdar att en rättrogen muslim bör hata kristna och judar ”för Allahs skull”. Inget tyder på att föreningen ändrat inriktning sedan dess."

Muslimska friskolan skriver: "Den islamistiska koranskolan beskrivs av personalen vid Islamic Centers moské som farlig för skolbarn. De anser att Islamiska Kulturföreningens källarmoské bedriver extrem islamism i sin koranskola. Därför ser de hellre att skolbarn från sin egen muslimska friskola Ögårdsskolan besöker den stora moskéns koranskola. Men eftersom Islamiska Kulturföreningen håller på att infiltrera Ögårdsskolan när de placerar sina barn där, så går dessa barn enligt sina föräldrars uppmaning i koranskolan hos Islamiska Kulturföreningen i stället."

Det finns onekligen en radikal sorts islam som är synnerligen obehaglig. Jag är benägen att tro att den är representativ för islam som helhet, trots de muslimska så kallade Fredsagenter som bedyrar motsatsen. Frikyrkoprästen Stanley Sjöberg varnade i tidningen ”Världen idag” 20 juli 2007: nog är det viktigt att välkomna ärliga muslimers önskan om att främja fred, men man ska inte var blind för att Koranen uppmanar till våld.

Spydpigen skriver: "Ja, vi "icke-muslimer" har goda skäl att vara skeptiska till projektet. Före invandringen visste vi i stort sett ingenting om islam och Koranen, men nu har vi i åtskilliga år iakttagit muhammedanernas beteende och hört talas om begrepp som taquia (den Allah välbehagliga lögnen gentemot icke-muslimer), hedersmord, martyrer, terrorism etc. Vi har hört och sett och dragit slutsatser...

Dessutom har vi också lärt oss en del av tidigare så kallade fredsprojekt, som i verkligheten hade annat ändamål: tänk på den sovjetledda fredsrörelsens många fraktioner och medlöpare under Det kalla kriget eller på den Europeiska Unionens fredsprat, då det i verkligheten handlade om att vinna makten. Även Hitler talade om fred. Och Chamberlain med sitt "Fred i vår tid"!

Alla människor vill ha fred, men frågan är helt enkelt: - på vilka betingelser?"

2 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår inte vad dom ska gör här om dom ska hata kristna och judar. Då är de ju bättre att de flyttar till ett muslimskt land från början, om de ändå ska hata andra folk./Cia

Knute sa...

"Rosengård står i brand och upploppen fortsätter. Muslimerna har konstruerat en ny slags bomb som skadar människor och fordon. De använder slangbomber som har explosiv verkan mot polisen. Polisen skulle skydda brandförsvaret, men eftersom det inte går så tvingas man lämna branderna tills de brunnit ut. Deras attacker fortsätter under natten, deras taktik är att de slänger bomber, drar sig snabbt tillbaks och gömmer sig i portar."

http://svenskmedia.blogspot.com/2008/12/muslimerna-angriper-med-bomber-sverige.html

Skicka en kommentar