tisdag 30 december 2008

Hamas inför korsfästelse som straff

Dagen före julafton införde Hamas en förordning om korsfästelse för förolämpningar mot islam.

I den nya sharia-förordningen avkunnas bland annat att alla ska slås ihjäl som förhandlar med en utländsk regering om den palestinska frågan.

HamaSS vill alltså inte ha fred med Israel, inte till något pris. Som Tjeckiens utrikesminister Karel Schwarzenberg säger: Hamas har uteslutit sig själv från en seriös politisk diskussion.

Tur att det finns någon i EU som vågar tala klarspråk. Det är ju EU som hållit Hamas med pengar till vapen under alla år.

Läs mer: "Det är alltid Israels fel"

5 kommentarer:

LP sa...

Tja man undrar apropå detta hur Metrokolumnisten, och mainstreammedias egen lilla muslimälskling, Nabila Abdul Fatah skall bortförklara Hamas stenåldersmetoder denna gång?

Antagligen kommer hon som vanligt fram till att det är Israels fel. Hur länge skall denna israelhatare och islamistkramare få behålla sin gräddfil i svensk media. Hon är ju inte rumsren på något sätt.

Dra en burka över skallen på henne och sätt ett plakat med valfritt islamistiskt hatbudskap i näven på henne, och även den blinda svenska mainstreammedievärlden borde kunna se var hon står, kanske...

Se hennes blogg

http://nabila.wordsilah.com/

Anonym sa...

Gaza-terroristerna fega mördare

Gaza-terroristerna som höll på med bombning av Israel dagligen i åratal, drev det så långt att Israel inte kunde låta bli att reagera. Raketerna blev mer träffsäkra under den senaste tiden och förstörde inte bara ekonomiska värden, utan riktades direkt på mänskliga mål. Det säger sig själv att inget land kan bli bombat år efter år utan att reagera. När Israel nu reagerar är det naturligtvis mot terrorister som gömmer bland civila. Gaza-terroristerna slår sig utan minsta betänklighet ner i en förskola eller på ett sjukhus. De lyckas bättre med att döda sina egna än att döda israeler. Under den närmaste tiden kommer de att göra allt de kan för att framföra för medierna att det är israelerna som dödar oskyldiga. Lyssna inte på dem. De ljuger.

Palestinierna dödade omkring 350 människor av sina egna och lyckades att ta med sig fyra israeler.

http://maalmannen.blogspot.com/2008/12/gaza-terroristane-feige-mordarar.html

Anonym sa...

Detta är helt i linje med det som står i koranen. Sura 5:38 eller 5:33 tror jag det är som innehållet stycket baserar sig på.

/Markus

Michael G. Helders sa...

Snodde lite ifrån dig. Hoppas det är ok!

Knute sa...

Självklart Kefas, det blev ju ett angeläget inlägg du skrev. Hoppas du får många läsare till din blogg!

Skicka en kommentar