lördag 13 december 2008

Islamisk Vetenskap

Islamisk vetenskap löser gåtan hur kvinnor tänker.

Från en intervju med imamen Abd Al-Majid Al-Zindani på Iqra TV den 23 oktober 2008:

"Allah sade om kvinnliga vittnen: Om två manliga vittnen inte kan hittas, så välj en man och två kvinnor som vittnen, så att om en av kvinnorna gör ett fel, så kan den andra påminna henne.

Vissa kättare – kommunister och andra ateister – gör narr av denna koranvers och säger: Hur kan det gå för sig, att en mans vittnesbörd är lika med två kvinnors? Det säger de för att håna muslimerna.

Muslimerna brukar svara, att kvinnor har menstruation, och att deras uthållighet och mentala förmåga till koncentration därför är försvagad. När en kvinna är vittne till ett mord eller en olycka blir hon rädd, springer bort, ja kan till och med svimma och kan inte se på det som sker."

Spjutflickan Gertruds kommentar:

Oh, vilken höglärd värld!

Vad med männen i Arabistan? De förefaller att idka sex dygnet runt, inte bara med kvinnor, men med småbarn och får och getter - naturligvis efter Ayatollah Khomeinis riktningslinjer. De aktiviteterna måtte då försvaga dem? Kanske är det därför som de alltid så ynkligt jämrar sig över att de känner sig ”kränkta” och ”förbisedda”?

1 kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

Gode tid, det var dagens goda skratt, vilken fars dessa män bjuder på!

Skicka en kommentar