tisdag 23 december 2008

JantementalitetEn skribent i DN skriver att efter bränderna i Rosengård tänker han lära sig arabiska. Om det är för att arabiska är det tredje största språket i Sverige är det en begriplig anledning. Men det framgår tydligt att det är för att han gett upp.

Han nämner inte med ett ord att vår frihet och demokrati är värda att försvara. Nej, han ger uttryck för jantementaliteten att ingen är bättre än någon annan. Alla kulturer är lika mycket värda. Vilket definitivt är det värsta sättet att möta islam på. Ordet islam betyder underkastelse och en stor del av muslimerna i Europa väntar sig att vi ska underkasta oss deras sharialagar.

Det finns ett motsatsförhållande mellan att vara bokstavstroende muslim och för demokrati. Men hur är det med de icke bokstravstroende? Varför är de så tysta?

Läs vidare >>

1 kommentarer:

Anonym sa...

Exakt! Att inte våra ansvariga har fattat det. Antagligen är dom så jävla korkade, så dom tror att just Sverige kan lösa alla problem. Största problemet är ju faktiskt våra korkade politiker. God Jul förresten alla kämpar...M,V,H.Blodsven

Skicka en kommentar