onsdag 4 mars 2009

Nationalmasochistiska miljöpartister

Miljöpartiets Per Gahrton och ett par till har begått en artikel i Sydsvenskan med uppmaningar om att stoppa tennismatchen mellan Sverige och Israel. Artikeln är full av ensidiga argument mot Israel men jag tänker inte bemöta dem utan i stället ifrågasätta det rimliga i att kalla ut tiotusen arga demonstranter inklusive terrornätverket Global Intifada på Malmös gator. Även nynazister väntas till protestmarschen.

Vi har över huvud ingen skyldighet att finna oss i det. Varför ska vi låta oss bli trakasserade för något som börjar likna en antisemitisk masspsykos.

Skäms, ni som kommer att marschera och demonstrera och vandalisera, ni är nyttiga idioter för islams hat mot Väst och totalt onyttiga för palestiniernas fred och frihet. När Hamas lagt ner vapnen blir det fred i Gaza, inte förr.

Det är inte bara en lokal konflikt där det är synd om palestinierna. Det är något mycket värre, ett angrepp på Väst där bland andra Iran och Islam ligger bakom, och det begriper Gahrton och hans kamrater. Det är därför de vill ha hit bråket till våra gator. Miljöpartiets civilisationskritik börjar bli direkt farlig.
Uttrycket nationalmasochistisk har jag lånat av bloggkollegan LP i en kommentar till ett tidigare inlägg:

Ska vi behöva stå ut med detta?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Per G & CO är bekvämma halvmesyr-aktivister som inte vill engagera sig själv personligt.
De skriker högt men i tysthet använder de israelisk teknologi. I miljöpartiets högkansli finns det tjugotal Windows-datorer. Per Gahrton har köpt en Sony-Eriksson mobil som innehåller
datakretsar tillverkade i Israel (Intel)
Var ärlig mot dig själv, stora Per, och mot omvärlden. Visa den riktiga bojkottviljan!
Sluta stödja Israel och använda Internet som körs mha Cisco servrar!!!

Anonym sa...

Jag ger inte mycket för "Stoppa matchen"-kampanjens avståndstagande från våld. I själva verket lever dom "fredliga" demonstranterna och våldsverkarna i symbios med varandra. Dom föregående låter dom autonoma grupperna göra det smutsiga jobbet medan dom själva kan två sina händer och framstå som fredliga och demokratiska. Kanske får man höra några halvkvävda avståndstaganden från våldet men hur som helst är skulden främst polisens, som provocerat, och givetvis Israels. Vi ska inte glömma vilka som står bakom "Stoppa matchen", det är företrädare för totalitära våldsideologier som Kpml(r) och islamister m.fl. Kommer det till våldsamheter är det också en signal om handlingskraft till den egna gruppen, man gör nåt. Dom mer städade grupperna och våldsverkarna behöver varandra då dom legitimerar varandra. Blir det inget våld i Malmö i helgen, vi får hoppas på det, är det enbart polisens förtjänst.

Anonym sa...

Om samhället ger efter för aktivister som vill stoppa en tennismatch, var kommer det att sätta gränsen. Har vi ett land med lagar som följs eller belutar vi i enlighet med pöbelns avvikande åsikter.

Knute sa...

Enligt flera källor har Israel sökt undvika civila och avbrutit pågående attacker när det stått klart att civila skulle träffas oproportionerligt.

http://www.bicom.org.uk/videos/bbc-news--military-analysis

Israel döms efter annan måttstock.html

Knute sa...

Nu efter Gazakriget, bedriver svenska massmedier ensidig antiisraelisk propaganda och beskyller Israel för grymhet och övervåld, utan att beakta själva grundproblematiken, som är ständiga raketattacker mot civila i Israel från Gaza, ett område där Israel gjorde vad svensk massmedier och politiker ville, lämnade Gaza och evakuerade bosättningar.

Den hårda kampanjen mot Israel öppnade Pandoras ask och släppte ut krafter som förut inte vågade visa sitt rätta ansikte.

http://fredimellanostern.wordpress.com/2009/03/06/amos-oz-svenska-vansterns-heliga-ko-slaktas-i-gp-kultur/

LP sa...

Om allt går så illa som det kan gå, hoppas jag att jag kommer att stöta på Per Garthon och hans anhang i spillrorna av det som en gång var Sverige. Jag kommer i ett sådant scenario att betrakta och behandla honom som en landsförrädare.

Knute sa...

Ett proportionerligt svar

http://ingero.blogspot.com/2009/03/ett-proportionerligt-svar.html

Dialog mellan en brittisk journalist och Israels före detta, tillika blivande, premiärminister Benjamin Netanyahu:

Reporter - How come so many more Palestinians have been killed in this conflict than Israelis?

Netanyahu: - Are you sure that you want to start asking in that direction?

Interviewer - Why not?

Netanyahu: - Because in World War II more Germans were killed than British and Americans combined, but there is no doubt in anyone’s mind that the war was caused by Germany’s aggression. And in response to the German blitz on London, the British wiped out the entire city of Dresden, burning to death more German civilians than the number of people killed in Hiroshima.

Moreover, I could remind you that in 1944, when the R.A.F. tried to bomb the Gestapo Headquarters in Copenhagen, some of the bombs missed their target and fell on a Danish children’s hospital, killing 83 little children. Perhaps you have another question?

Skicka en kommentar