måndag 2 mars 2009

Antisemitisk masspsykos i Norge?

Den israeliske statsvetaren och författaren Manfred Gerstenfeld anklagade på söndagen Norge för att vara Europas mest antisemitiska land.

På norsk TV finns en komiker vid namn Otto Jespersen som varje vecka drar smaklösa skämt om judar och gaskammare. Han är inte ensam om det, regeringen, pressen, fackföreningarna, kyrkan angriper ständigt ömsom Israel, ömsom judar i allmänhet.

Liksom i Sverige rapporterar de stora medierna negativa saker om Israel medan de fördunklar eller utelämnar palestinska självmordsattacker och deklarationer om folkmord på judarna.

En förklaring till hätskheten mot Israel är att norska regeringen tänker på makten och röstfiskar bland de muslimska invandrarna inför valet i höst. Men den borde betänka att Norge har 4,7 miljoner invånare och är glesast befolkat i Europa näst Island. En munsbit för Asiens jättebefolkningar. Pakistan till exempel har en befolkning på 162 miljoner, prognos för år 2050 är 304,7 miljoner.

Norges finansminister heter Kristin Halvorsen, ledare för Sosialistisk Venstreparti. Vid en "fredsmarsch" i februari år 2006 då hon var huvudtalare hävdade hon att yttrandefriheten måste vika om den är i strid med islamiska principer.

Funktionärer från hennes parti slet sönder plakat med paroller som "Ytringsfriheten har en pris - for Theo van Gogh var det livet", och "Bekjemp benektelsen av Holocaust" och spottade en plakatbärare i ansiktet.Under den norska valkampanjen år 2005 var Kristin Halvorsen i Pakistan, och prisade "all the blood, sweat and tears Pakistanis in Norway have spent on building the country”.

Den norska socialistiska regeringen är impregnerad med marxism och nekar se problemet med att importera en muslimsk "arbetarklass" som knappast tänker jobba utan leva på jizya, den skatt de otrogna ska betala.

1 kommentarer:

Anonym sa...

OT:
Vi er ved at planlægge en støttedemonstration for Dansk Politi på Rådhuspladsen i København.

Vi vil forsøge at få et par politikere og politiets PR-afdeling med - meget gerne Politi-Orkestret!

Kig over på min blog - jeg følger udviklingen!

Skicka en kommentar