torsdag 12 mars 2009

Stoppa matchens budskap hölls hemligt

Khaybar, khaybar ya Yahud, gör som Muhammed och döda och fördriv judar, detta slagord hördes i en stor del av demonstrationståget mot tennismatchen i Malmö. Det filmades och hamnade på YouTube, dock ej på svensk television.

Medan man i utlandet fått kännedom om demonstrationens antisemitiska budskap hålls svenska folket i okunnighet. Ett par ledarskribenter har nämnt det men på nyhetsredaktionerna helt tyst. En lyckad demonstration på det hela taget, bortsett från att det kastades sten, har det hetat.

Journalisterna borde vara medvetna om att de inte får något tack för att de låter bli att rapportera om islams mörka sidor. Det har blivit allt svårare för journalister att göra ärliga reportage från vissa platser i Sverige, om de vågar sig dit vill säga.

Dags att avskaffa det statliga stödet till tidningar och TV. Men det vill inte makthavarna, inklusive Malmösossarnas ledare Reepalu och vänsterpartiets ledare Ohly, det passar dem så bra att köpa journalisternas tystnad. Börjar likna DDR.

Läs mer: När är det nog?

2 kommentarer:

Knute sa...

"Också jag själv har det senaste året upplevt ett antal hotfulla incidenter i vardagen. Jag har blivit kallad ”jävla jude-jävel” och ”jävla svenne-jävel”. Jag har blivit hotad med stryk och fått hånfulla miner och kommentarer på arabiska när jag bad en taxichaufför köra mig till min kyrka.

Jag tror dessvärre att det här bara är början på en negativ utveckling. När polis och politiker ger efter för våld och hot, då är det som att försöka använda bensin för att släcka eld."

Skriver Göran Skytte
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/artikel_2593789.svd

Anonym sa...

Frågan är väl - varför finns dessa palestinier här över huvud taget - och inte i sitt hemland?

Skicka en kommentar