fredag 13 mars 2009

Shame on you

Minst åtta kvinnor i Malmö har under den senaste tiden oprovocerat blivit spottade i ansiktet på stan. Två olika män ska, ovetandes om varandra, utan ett ord ha gått fram och spottat på kvinnorna.
Förra veckan åtalades en 44-åring för ofredande genom sina spottloskor. I går åtalades ännu en man, en 35-åring. Han ska dessutom även ha sparkat ett av offren i ansiktet, enligt Metro.
Båda männen säger att de valde sina offer slumpmässigt och har inte kunnat förklara sina motiv. b svd dn

Läs kommentarer nedan ↓

2 kommentarer:

Knute sa...

Tyder på ett kulturellt betingat kvinnohat. Rena talibanismen i så fall. Malmö börjar få dåligt rykte:
Halalhippies och islamister skadar Malmös ekonomi

En rapport från svenska regeringen visade att under 2004 ökade antalet våldtäkter med 50 procent i hela landet.
I en rapport från Malmöpolisen konstateras att 68 procent av våldtäktsmännen var minoriteter.
Den islamiska experten Robert Spencer har konstaterat att islamisk undervisning anser att våldtäkt är en legitim akt gentemot kvinnor och flickor, som beter sig på ett "icke-islamiskt" sätt.
På flera ställen i Skandinavien samt i muslimska områden i Frankrike, har kvinnor börjat bära slöjor för att skydda sig mot ambulerande gäng av muslimska unga män.
Gräva sin egen grav

Knute sa...

"Vad jag undrar i fallet Tyskland häromdagen, är det något märkliga med att det bara var flickor som dödades. Var var de modiga dristiga unga hormonstinna 15-åriga ynglingarna i klassrummet? Som med våld gemensamt skulle kunnat ha (förvisso med självklar risk för eget liv) tagit ut den här mördaren? Låg de alla och grinade, pissade på sig, och väntade på döden? Vilka obehagliga frågor ställer det om den västerländske mannen när kvinnorna i den närmaste omgivningen inte är värda att försvara med livet som insats? Mark Steyn skrev nyligen (länk nedan) om en liknande incident när en arab i Kanada tog en hel skolklass till fånga och började döda kvinnorna där, men först efter att ha skickat ut männen ur klassrummet, vilka alla utan synbar omtanke med kvinnorna lommade därifrån. Ynkligt. Och det säger mig väldigt mycket om hur långt den osunda pacificeringen av den västerländske mannen har gått."

http://safflemannen.se/?p=6586

http://blog.macleans.ca/2009/03/05/excusing-the-men-who-ran-away/comment-page-3/

Skicka en kommentar