onsdag 28 oktober 2009

Ordkonstruktionen ”islamofobi” är en fälla ...

... som kan fälla regeringen. Sossarnas strategi att klistra etiketten islamofober på Sverigedemokraterna syftar till att få den borgerliga regeringen att hellre lämna regeringsmakten än ta emot minsta stöd från SD. Hoppas att borgarna efter nästa val är lika förnuftiga som sina kollegor i Danmark som regerar med stöd av Dansk Folkeparti.

SD är inte invandrarfientliga, men vill inte ha en diktatur. Många europeiska invandrare går med i Sverigedemokraterna därför att de redan varit ockuperade en gång av kommunister och andra och vill inte bli påtvingade ett muslimskt samhälle.Mona Sahlin klagar över att vi inte har någon identitet men gör ingenting för att stärka den utan tvärtemot försvagar hon den. När hon uppträder i TV och säger att hon inte kan sova på natten av oro för utanförskap och arbetslöshet hycklar hon. Det vanliga sossesnacket, inte ett ord om det kaos inom skola, sjukvård, pensionssystem, invandringsindustri, ja hela samhällssystemet som de själva skapat.

Vad säger de gamla sossarna om henne? Vem som helst utom Måna Muslim skulle vunnit om vi fått ha medlemsomröstning, säger de.

Partiledningen inom socialdemokraterna vill inte erkänna det turkiska folkmordet på armenier. Detta är inget annat än en ren folkmordsförnekelse, menar Armeniska riksförbundet i Sverige.

Den stenhårda maktspelaren och statsministerkandidaten Mona Sahlin gnuggar händerna, det gäller att inte stöta sig med Turkiets islamiska regering. När ska folk tröttna på Mona Sahlins öppna stöd för radikala islamiska terrororganisationer som Hamas? "Det socialdemokratiska partiet ska lära av Hamas. Den islamistiska rörelsen i Gaza byggde sin framgång genom att ge människor social service på basplanet. Nu planerar socialdemokraterna att själva starta ungdomsgårdar."

I somras deltog hon i palestinska Fatahs kongress som inleddes med hyllningar till självmordsbombare. Socialdemokratins nya väljarbas är utan tvivel de muslimska invandrarna. Det är inte bara nys, inte efter avslöjandet om sossarnas brittiska systerparti Labour, vars tidigare ledare Tony Blairs regering medvetet dolde en plan för att öppna Storbritanniens gränser för massinvandring för att ändra den brittiska kulturen för alltid.

Valstrategi på hög nivå - ett noll till sossarna! Från bloggen Ord mot ord:

Nu har Alliansen äntligen ”tvingats att tala ur skägget” och rättat in sig i det socialdemokratiska ledet, precis som sossarnas valstrateger räknat ut att de skulle göra till slut. Efter Åkessons artikel i Aftonbladet har Alliansen nämligen ”krupit till korset” och tvingats att ta ställning mot Sd, eftersom Sd utmålas som ett vidrigt nazistparti. Alliansen gick t o m ännu längre i sin iver att vara sossarna till lags och lovade att de hellre lämnar regeringsmakten i kanslihuset än tar emot minsta stöd från Sd.

Underbart! Sossarnas hårda påtryckningar på Alliansen gav till slut önskat resultat. Och Jimmie Åkesson fungerade perfekt som murbräcka. Vi kan alltså redan nu räkna med att få en grönskimrande social-kommunistisk regering efter nästa val, en regering som dessutom faktiskt blivit lovad stöd av de borgerliga allianspartierna. Men bara om det krävs i den gemensamma kampen mot det lilla Sd vill säga.

Bingo! Alliansen kan känna sig totalt blåst!

Vet du vad islamofobi är? Ord mot ord skriver:

Ordkonstruktionen ”islamofobi” är en fälla lagd av islamister med avsikten att förhindra islamkritik. Det har vi fått se prov på i den osakliga hatpropaganda som riktats mot Jimmie Åkesson på grund av hans artikel i Aftonbladet nyligen. Åkessons befogade oro och rädsla för islam och islamismen blev genast betecknad som islamofobi och rasism. Och man framställer honom nu som en ren nazist med ”bruna rötter” d v s hans person kopplas till nazitidens brunskjortor på 30-talet. Snacka om mobbing!

När muslimer och vänsterfolk i Sverige samarbetar och sätter beteckningen islamofob på sina meningsmotståndare då har de antagit islamisternas språkbruk. Därmed har vi all anledning att se upp. Sådant folk är inte att leka med när de visar sina rätta ansikten. Det har vi redan fått många bevis för under de senaste 20 årens attentat och mord runt om i Europa och i övriga världen.

Läs också: What Happened to the People’s Home?6 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Hoppas det dyker upp nån visselblåsare och avslöjar Måna Muslim och hennes anhanfg också, nämligen att dom likt Labour medvetet har använt massinvandringen som politiskt strategi att hålla sig kvar vid makten genom importerad valboskap.

Anonym sa...

Islam är väl den största religionen i alla arabstater - de är muslimer! muslimerna tillämpar seder, bruk och tolkar koranen precis som de vill för att förtrycka kvinnorna. - Det är ingen ursäkt att det finns reaktionärer här hemma Sverige som vill se kvinna som lägre varelser - däremot så vet vi vad islam står för! Du säger också att de muslimerna som flyttar till Sverige "anpassar sig NÄSTAN till vår kulturs kvinnosyn!" Det är en kraftig överdrift och det tror jag inte ett skit på! hur många muslimska kvinnor arbetar tror du? för kunna skaffa sig ett arbete så måste man kunna svenska för att skriva in sig på Arbetsförmedlingen. (socialstyrelsen har statistik på hur många invandrare som läser svenska (SFI) och det är inte många). sen kan man ju referera till bibeln eller koranen, vilket som passar bäst... men det finns en stor skillnad mellan dem! generellt så är kristendomen reformerad i så gott som hela världen, undantag finns naturligtvis. däremot så är inte islam reformerad - utveckling av islam har stannat kvar på 600-talet. du kan nästan ta vilket land som helst där islam tillämpas, där finns även den politiska/islam/teokratin som styrande element. För ett antal år sedan så ville en grupp muslimer/imamer införa den islamska kalendern och även sharilagarna här i Sverige, men det skulle då enbart gälla muslimer! De fick nej på sin begäran! Därför ska islam ifrågasättas och genomlysas för att vi ska förstå vad islam står för egentligen! Visst finns det sk "vanliga" muslimer som inte är speciellt troende, likt många av oss svenskar! men religioner här inte hemma i det offentliga rummet, det gäller islam också. många muslimer förnekar förintelsen - ingen törs ta den debatten med dem! Varför?? Striden ska tas med och mot de muslimer som vill göra islam till politik och dess unkna normer som söndrar, fördummar och förtrycker kvinnorna - niqab säger ju allt!!! man kan se islam som en form av nazismen - islam förtrycker alla andra som inte tillämpar den rätta tron, islam - alla andra är otrogna! Det som skiljer nazismen från islam är att nazisterna delar upp människor i raser. islam i religioner!

Knute sa...

Anonym, var i mitt inlägg hittade du "anpassar sig NÄSTAN till vår kulturs kvinnosyn" ?

Harwon sa...

Islam = Nazism.
Den kristna befolkningen drevs bort pga denna idioti till religion o brutaliteter som har åsamkats i islams namn. Nu sprider den sig till Europa o övriga världen som en pest. Vart är mänskligheten på väg egentligen?

Knute sa...

Om socialdemokraterna vinner valet 2010 kommer de att ta bort de restriktivare reglerna för anhöriginvandring som Alliansen håller på att införa. Det lovade Mona Sahlin som besökte Tensta centrum i går eftermiddag.

En kommentar:

"Det är knappast rimligt att man skall kunna kräva att få ta hit anhöriga som skall försörjas med skattemedel, det finns i princip inget land utom Sverige som tillåter detta."

http://annalenalodenius.blogspot.com/2008/03/mona-sahlin-och-adam-tensta-hll.html

Knute sa...

Milgrams experiment

"Det verkar som om en auktoritet som uppträder på rätt sätt alltid kan övertyga ungefär 65 procent av befolkningen, överallt, kvinnor som män. Detta är ett stort demokratiskt problem i demokratier där inte enbart jämstora partier uppträder på den politiska arenan. Om ett uppstickarparti med en annorlunda agenda dyker upp på den demokratiska spelplanen kan de redan etablerade partierna uppträda som en auktoritet som i Milgrams försök, gentemot det mindre uppstickarpartiet. Om våra riksmedier och etablerade politiker säger att de som vill ha en restriktiv immigrationspolitik är ”främlingsfientliga” kommer 65 procent att tro på detta enbart för det uttalats av samhälliga auktoriteter (sedan kan man ju ha den åsikten i alla fall naturligtvis). Om Reinfeldt, Sahlin, DN och SvD säger att Jimmie Åkesson är djävulens inkarnation på jorden så kommer troligtvis 65 procent av befolkningen att tro på detta enbart för att det upprepas av tillräckligt starka auktoriteter."

http://robsten.blogspot.com/2009/10/milgrams-experiment.html

Skicka en kommentar