söndag 11 oktober 2009

Bildt förtjust över ensidig rapport om Gaza

Efter att utrikesminister Carl Bildt uttryckt stöd för den omstridda Goldstone-rapporten överväger Israel att kalla hem sin Sverigeambassadör. - Vi måste undersöka varför Israel attackeras av svenskarna.

Goldstone nämner inte de 10.000 raketer från Gaza in på israeliskt område som föregick kriget. Inte heller att Gazas befolkning användes som mänskliga sköldar av Hamas.

Bildts beteende i samband med den vidriga artikeln i Aftonbladet om organstölder var inte heller någon höjdare. Dag Selander kommenterar Sveriges primitiva vägran att säga något emot antisemitism:

"Det är nåt lurt med detta. Carl Bildt reser 300 dagar om året och äter middag under världshuvudstädernas alla kristallkronor, mellan skål och vägg utbyter han diplomatiskt känsliga ämnen samt berättar talför som han är varje dag på bloggen Alla mina dagar om det mesta. Bildt har inga problem annars att tala ut. Rysslands ambassadör påminner nyss om problemet med Bildts talförhet.

Men på ett område är Carl Bildt vorden stum. Varför? Vad är det för hund som ligger begraven? Det kan inte vara hans okunskap om att han är helt fri och faktiskt skyldig att tycka om ett och annat också på medias område.

Väntar han på att bli nominerad som kandidat att efterträda Ban Ki-Moon som FN:s generalsekreterare? Själv håller jag en lax på att det är där skon klämmer och hunden ligger begraven…"

2 kommentarer:

Knute sa...

"Om TT har missat något av terrorattackerna utförda av araber mot Israel – tja, kanske bara jag som missat att se det i tidningarna?

Där var 95 terrorattacker under september jämfört med 53 under augusti. Den största uppgången var i Gaza där det var 45 attacker jämfört med 19 under månaden innan. Speciellt steg antalet raketattacker mot Israel – slutresultatet var 17 raketer jämfört med två i augusti. De flesta i slutet av september.

En skarp ökning av terrordåd i Jerusalem har rapporterats lite mer, 12 septemberattacker där jämfört med två i augusti och två under juli.

I Judéen/Samarien var det 32 attacker under augusti och 38 i september, oftast brandbomber."

http://israelisverige.info/?p=1907

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Skicka en kommentar