fredag 30 oktober 2009

Nederländerna: "Om fem år kommer alla våra kvinnor gå omkring med slöja"

Den tidigare nederländsk ministern för integration Rita Verdonk säger:

"Om vi fortsätter på detta sätt i vårt land, kommer om fem år våra kvinnor, döttrar och barnbarn alla gå omkring med slöja.

Våra värderingar och normer, yttrandefriheten, lika behandling av män och kvinnor, av homo- och heterosexuella är sådana saker som hotas. Vi låter folk trampa på oss i Nederländerna. Jag säger: varje burka är en för mycket. I England finns redan en pool där kvinnor inte kan komma in utan en burkini. Och sen hör du kvinnor som klagar på att de har avvisats av en arbetsgivare på grund av sin huvudduk. Det är inte diskriminering, det är väl en arbetsgivares rätt."

Slöjan handlar om makt, och varje gång Västvärlden böjer sig, kommer det att ställas krav på nya eftergifter. I begynnelsen var det endast de troende muslimerna som skulle rätta sig efter påbuden, men nu kräver de allt mer att även sekulära muslimer och icke-muslimer "respekterar" islam. Om det inte hjälper att införa sharia med bomber går man rättens väg och åberopar sin personliga frihet att bära slöja. Men i grund och botten är det islamisering av Väst man är ute efter.

- - -
Kinderen voor kinderen (Barn för barn), barnkör i public service-företaget VARA, har komponerat en sång i vilken islam prisas. Partiet för frihet (PVV) kräver klargörande från utbildningsministern Ronald Plasterk.

I låten sjungs refrängen "Allah Akbar" 27 gånger. "Holländarna blir på detta sätt förnedrade," förklarar parlamentsledamöten för PVV Martin Bosma. "Multi-kulturalisterna har ingen skam längre. Den mångkulturella tron står vid dödens dörr i samhället, men i den skattefinansierade statliga televisionen, lever den fortfarande och frodas."

"Allah Akbar", som utgör refrängen är en grundläggande del av den islamiska bönen som har använts i 14 århundraden som ett stridsrop av hänsynslösa islamiska erövrande arméer.

Islam in Europe, Monokultur, Jyllands-Posten, Hodjas blog, Nis-news

1 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Lord Pearson uttrycker i en intervju att det redan om bara två år kan vara försent för UK. Fortsätter det så här så kommer kalifatet vara en realitet inom 10-20 år. Precis som jag har sagt tidigare så accelererar utvecklingen allt snabbare och det verkar som om jag får rätt d v s att det inte kommer ta 50-60 år eller mer utan långt mycket tidigare. Både UK och NL ligger lite längre fram i utvecklingen men jag är övertygad om att Sverige kvalar in som god trea här.

Skicka en kommentar