måndag 12 oktober 2009

Muslimskt land förbjuder Koranen – den är extremistisk

Kazakstan blev det första landet i världen att officiellt förbjuda Koranen, genom att sätta den på listan över "extremistisk litteratur".

Enligt den officiella webbplatsen för justitieministeriet i Kazakstan, har en domstol utfärdat ett beslut om förbud mot ljudinspelningar av Koranens verser Ahkaf, Muhammad, Fath, Huzhrat, Kaf, Tabarak, Kalam, Hakka, Maarizh, Noah, Jinnah, Muzammil, Muddasir, Kiyama, Insan, Mursalāt, Al-Baqarah och Al-A'raf.

Från Islamrf.ru via Pi-news via Hodja

- - -
Nobels nästa fredspris till Kazakstans diktatoriske president Nursultan Nazarbajev? För detta storartade försök att stävja den arabfinansierade koraninspirerade terror som plågar Centralasien och stora delar av världen. Var fjärde människa är muslim, så islam är inte precis något försumbart hot mot freden på jorden. Det är för sorgligt att så många människor tvingas att inbilla sig att Koranens krigspropaganda är helig.

Koranen är ingen gullig bok. Här ett citat som klär av multikulturens försök att hitta något uppbyggligt bland de blodtörstiga verserna, för att likt Obama vara alla till lags:

"Ack, vad jag är trött på alla dessa kvasifilosofiska, mysandliga böcker som spys ut över Sverige, kletiga och slippriga, sockrade och mosade, skrivna av män och kvinnor som vill dela med sig av sin stora livserfarenhet. Med högsta sannolikhet är anrättningen kryddad med små ”tänkvärda” citat ur Bahgavadgita, bibeln eller koranen (eller varför inte ur alla tre?)."

Bilden: Schweiz ska hålla omröstning om förbud mot minareter, de som Turkiets premiärminister Erdogan har kallat för islams bajonetter. Nu har en valaffisch förbjudits av myndigheterna i flera städer, därför att den skulle vara "rasistisk". Verkligen? Burkan döljer alla tecken på dess bärares ras.

4 kommentarer:

Kulturkritikern sa...

Vilket skämt, du måste driva.

Allah sa...

Läge att fira kanske*S*

Knute sa...

Inget skämt. Muslimerna utgör drygt hälften av befolkningen i Kazakstan och Nazarbajev är säkert medveten om att med ett islamiskt maktövertagande kan (som i Libanon) väntas omfattande massakrer, ständiga terrorattacker, militär krigföring, obehindrad förföljelse av icke-troende och andra religioner, sporadisk etnisk rensning (folkmord), och att sharialagar används som vapen mot de otrogna.

"He preferred to cast Kazakhstan as a bridge between the Muslim East and the Christian West. For example, he initially accepted only observer status in the Economic Cooperation Organization (ECO), all of whose member nations are predominantly Muslim. The president's first trip to the Muslim holy city of Mecca, which occurred in 1994, was part of an itinerary that also included a visit to Pope John Paul II in the Vatican."

http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Kazakhstan

http://everykindapeople.blogspot.com/2008/08/eussrs-tidtabell-uppdaterad.html

KLARTEXTEN! sa...

Jag är mycket förvånad men glad över detta! Den dystra verkligheten är att det finns inget sådant som en moderat muslim! En "moderat muslim" är INGEN sann MUSLIM! En sann muslim följer Koranen, dvs guds egna ord! Moderata "muslimer" följer inte koranen och är därför inga sanna muslimer!

Så islamisterna har rätt! För en muslim är sharia det enda rätta! Alltfler har upptäckt detta varför islamisterna är växande i antal.

Undervisning om Koranen kan endast förvärra det hela! Så antingen kompromissar muslimen eller så blir han islamist. Detta är min uppfattning.

Allt eller inget, så Kazakstan gjorde rätt!

Skicka en kommentar