tisdag 20 oktober 2009

Vissa journalister skyr inga medel

Det är en svensk dödssynd att generalisera. Man får inte säga att muslimer är är ett hot, utan måste infoga det lilla ordet "vissa", eller "många", eller "inte alla" osv.

Om detta är Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson högst medveten, och skulle aldrig komma sig för att säga "Muslimerna är vårt största utländska hot", som Aftonbladet satte som rubrik till hans debattartikel. Tidningen iscensatte alltså ett bakhåll mot honom, för att ge godhetsindustrin anledning till att attackera Sverigedemokraterna.


På grund av Aftonbladets rubriksättning har Jimmy Åkesson blivit anmäld till JK av bland annat Centrum mot rasism. Hittills nio anmälningar från olika håll! Börjar bli dags för en hjälpfond för de islamkritiker som råkar i klistret. På Anti-islamiseringsfondens hemsida kan man läsa: "Skulle fonden bli en stor framgång kan man tänka sig, efter noga övervägande, att driva rättsliga processer för att stoppa sharia-anpassning av vårt samhälle."

Duktigt av Jimmie Åkesson att behålla behärskningen och inte sopa till dhimmi-narren Fredrik Malm som ljuger honom rakt upp i ansiktet. Om man som Malm beskyller ett uppenbart anti-nazistiskt parti för att ha "nazistiska rötter", blir resultatet att folk börjar acceptera de riktiga rasisterna och nazisterna, skillnaden har ju suddats ut.

Vilka är det som vågar berätta om muslimsk förföljelse av judar och homosexuella och andra för nazister misshagliga grupper? Vilket är det enda parti i det här landet som helhjärtat försvarar Israels rätt att existera?

Nästa video: Maud Olofsson (centerpartiet) vägrar svara på frågan om särlagstiftning (sharia) för muslimer i Sverige.

MXp skriver: "Sveriges vice statsminister svarar inte på frågan. Däremot avger hon osmakliga personliga omdömen om SD-ledaren. Hon ignorerar att samtala om faktafrågor och hänger sig åt sina personliga känslor. Regeringens näst högsta ledare vägrar att svara på frågan om hon och landet ska acceptera sharialagstiftningen i Sverige."

Lilli Severin: "Shake ´em, Maud, shake ´em! Så är programmet lagt för Centerns nästa partikongress, åtminstone den del av kongressen som omfattar multikulturella sällskapslekar. Partiledaren, Maud Olofsson, som i går vägrade att klart och tydligt ta avstånd från en islamistisk partimedlem i en TV-debatt med Jimmie Åkesson, kan bara skaka lös - medan Mahmoud Aldebe står klar:

Det strider mot Koranen att gå med bh. Det hävdar en starkt beväpnad extremistiskt islamistisk grupp i Somalia, som i dagarna stoppar kvinnor som verkar ha fasta bröst på gatorna i huvudstaden Mogadishu. Kvinnorna tvingas att "skaka" sina bröst och blir de avslöjade med en BH, så är straffet piskslag. Det skriver nyhedsbyrån Reuters."


Medan jag skriver detta går ett program på Sveriges television om musiker som blev kastrerade och berövade synen av muslimska despoter i Mellanöstern. Nu för tiden behöver shejkerna bara sätta på stereon när de ska förlusta sig med sina konkubiner. Men för balansens skull kom programmet strax att handla om de hemska korstågen. Att korstågens syfte var att rädda de kristna undan islams anstormande folkmord nämns naturligtvis inte.

Diskrimineringsmyntets två sidor
Stellan Bojerud om islam och nazismen

10 kommentarer:

Anonym sa...

Kunde inte hållt med mer.

Knute sa...

Ian Wachtmeister:

... varje politiker som drar lakanet över huvet och stoppar snuttefilten i munnen, när det drar i hop sig till allvarliga diskussioner om den svenska kulturens överlevnad. Att vi numera inte ens har en religion, dvs. saknar en gemensam tro, gör oss underlägsna alla andra, även tokiga fundamentalister.

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/20/problemet-var-westerberg-cie-inte-akesson-cie

Knute sa...

Ulf Nilson:

Vi, svenskarna och invandrarna, har inte lyckats bra med den process som går under namnet integration. De nykomna och vi gamla har inte samma gudar eller ickegudar, vilket kan vara allvarligt nog.

http://www.newsmill.se/artikel/2009/10/19/darfor-har-jan-helin-gjort-vart-land-en-tjanst

doublecorona sa...

De främsta källorna till islams sanna natur är de senare surorna (det vill säga, de sista som nedtecknades rent kronologiskt, de som med andra ord skrevs ner efter att Muhammed erövrat Mecka) i koranen, samt först och främst de traditioner om Muhammeds egna ord som nedtecknades i de s.k. Haditherna (de skrevs ner i de två seklerna efter MUhammeds död, de styr en muslims vardag och liv in i detalj, de är MINST lika viktiga som Koranen), varav de främsta är Sahih Bukhari och Sahih Muslim. Där finns bland annat att läsa: ”På domens dag ska stenarna och träden tala och säga: o muslim, en jude gömmer sig bakom mig – döda honom!”.
Det var inspelningar av dessa verser från Sahih Bukhari som såldes på Södermalmsmoskén för några år sedan. Dessa ord skrevs ner sisådär 1200 år innan staten Israel existerade.

Knute sa...

Robsten:

Många ur etablissemanget ser sin godhet och sitt människovärde vila på ställningstagande för det mångkulturella samhället. Inte konstigt då att reaktionerna blir så oerhört starka.

http://robsten.blogspot.com/2009/10/varfor-denna-valdsamma-reaktion.html

Knute sa...

Om debatten mellan Jimmie Åkesson och Fredrik Malm i TV:

Hvad er dog det for en lille latterlig dhimmi tosse med briller som er med i det indslag, hatten af for Jimmy Åkesson for at han kunne holde sig i ro, og ikke pandede den brille nar en på lampen.

Kommentar http://snaphanen.dk/2009/10/21/det-helt-store-tabu/

Knute sa...

"Islam är för kvinnor vad nazismen är för judar. Skillnaden är att islam fortfarande är verksamt i enorm skala, och att dess (kvinno)människoutrotning i nuläget med många miljoner överstiger tredje rikets dito."

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12599473

Anonym sa...

Jag har aldrig någonsin varit i närheten av att rösta på SD men nästa år händer det.
Tyvärr måste jag säga för jag har mer att önska från dem innan jag anser dem vara helt "rumsrena", men när de övriga partierna inte vågar säga ens det minsta lilla kritiska om den invandringspolitik som nu råder har jag inget val.
Jag tror att Sverige och svenskarna kommer att få det riktigt svårt om ett par decennier.

/Stefan

Anonym sa...

Tack för en riktigt tänkvärd text!

Missa inte heller Solgurus kommentar om Åkesson/Aftonbladet-affären, som är det mest välskrivna och intressanta jag läst i ämnet hittills.

http://solguru.motpol.nu/?p=281

/Freddan

Anonym sa...

Whoopsie... där försvann massor av tänkbärt jag hade skrivit, men mitt koncentrerade budskap är: RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA (framförallt i riksdagsvalet)! De må inte ha slipat programmet helt färdigt och en del kanske vi inte alls vill acceptera (som jag), MEN DET VIKTIGASTE ÄR att de uppmärksammat hotet från islam i ett befolkningsmässigt litet land som Sverige som inom några decennier därför kan ha upphört som en demokrati!

Skicka en kommentar