torsdag 30 april 2009

Influensan förevändning för att trakassera kristna i Egypten

Times: Egyptiska bönder blockerar gatorna för att förhindra hälsoministeriets fordon att passera för att utföra mass-slakt av svin.

"Stackars kopter i Egypten. Än en gång blir den kristna minoriteten i Egypten nertryckt. På grund av den globala svininfluensan har de egyptiska myndigheterna utfärdat en stående order om att alla grisar i Egypten ska avlivas.
Det rör sig om en halv miljon grisar i Egypten.
Och grisarna äter matresterna från de insamlade sopor kopterna tvingas till att arbeta med i deras slum, kristna stadsdelar.
När svininfluensan är över införs ingensin egyptiska svin igen.
Så kan kopterna lära sig det, tänker den muslimska majoriteten i Egypten med skadeglädje."

Kommentar av Helge D-H på bloggen Snaphanen.

Den egyptiska reaktionen är utan proportioner. WHO har bekräftat endast sju dödsfall, alla i Mexiko, och 79 bekräftade fall av sjukdomen.

- - -
Egyptisk polis följer sharia-lagen:

"Paret som gifte sig var båda kristna. Ändå ansåg egyptisk polis att de begått en brottslig handling. Anledning? Kvinnan hade tidigare varit muslim.
Nu är Raheal Henen Mussa och hennes man på flykt undan hennes egen muslimska familj och polisen."

Inte ens Egyptens relativt moderna myndigheter förmår värja sig för sharia-lagen. Islam är en politisk religion, eller religiös politik. Enligt Bukhari, volym 9, bok 83, nr 17 (hadith) säger profeten: Blodet på en muslim..... får inte utgjutas utom i tre fall: i hämnd för mord, en gift person som varit otrogen, samt den som lämnar islam och överger muslimerna.

20 000 muslimer attackerade kyrka i Kairo

1 kommentarer:

Anonym sa...

Dessutom har ännu inga grisar hittats smittade...DJURPLÅGARE!!!

Eva

Skicka en kommentar