fredag 1 maj 2009

Stränga straff ???

Nu har de sex våldtäktsmännen i Södertälje dömts:

"Tre av männen som nu dömts fick fyra års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn. En fjärde dömdes till fängelse i ett år och sex månader för grov våldtäkt mot barn, en femte inblandad till fängelse i tre år och sex månader för bland annat grov våldtäkt mot barn och en sjätte dömdes till åtta månaders fängelse för grovt sexuellt tvång."
I vissa invandrargrupper är tonårsflickor förbjudna att gå ut, vilket resulterar i separatistiska gäng av rovgiriga män med högst kvinnohatande attityder. Trakasserier av kvinnor har därför exploderat i hela västvärlden, mest chockerande demonstrerat i den senaste fenomenet gängvåldtäkt som sport.

Våldtäktsmännen visar sig knappast ångerfulla. I gängse västerländsk mening är deras handlingar inte fromma och religiösa, men de kan finna stöd för dem i sin egen religion.

- - -
Våldtäkt under valborgsfirande. En 16-årig flicka har anmält att hon våldtagits i centrala Uppsala i går kväll. Nu söker polisen efter ett gäng på sex unga män.

- - -
Flest våldtäkter i Sverige

9 kommentarer:

Anneli sa...

Våldtäkt har ju alltid använts som ett vapen i krig. De här "männen" använder detta vapen som ett sätt att visa sitt förakt för de svenska männen som inte konverterar och låser in sina kvinnor och döttrar.

Anonym sa...

Vi skapar vårt eget samhälle. Väljer vi att uteslutande rekrytera nya medborgare från mellanösterns medeltida samhällen så dröjer det inte länge innan det jämställda samhälle vi hittills vant oss vid är nedmonterat. Det säger sig själv att kommer man från kulturer där kvinnor hålls inlåsta som boskap och är mannens egendom till ett samhälle där kvinnan får forma sitt eget liv på samma sätt som männen, ja då får vi en kulturkrock som heter duga.

Anonym sa...

Visste ni detta om straff? I Finland kunde vissa brottslingar åtminstone ännu under 1960-talet utöver tukthus, straffarbete, kastrering etc. ÄVEN bli dömda till att för flera år framåt bli dömda till att förlora sitt MEDBORGERLIGA FÖRTROENDE. Termen innebar, - enligt min far - att man därmed blev dömd till en fredlös tillvaro och inte hade någon rätt till hjälp från vare sig polis eller andra myndigheter oavsett vad man blev utsatt för!
Bengt.Lundström

Anonym sa...

Våldtäkter

Det är bara att inse att politikernas multikulturella sörja har helt misslyckats. När skall denna Massinvandring till Sverige upphöra?

klas nilsson

Anonym sa...

Domarna är patetiska. Dom är snart ute igen och nya flickor får känna på deras vidriga behandling.

Anonym sa...

Det är iofs mörkat hos Sydsvenskan, men två av våldtäktsmännen blev utvisade

Michael G. Helders sa...

Oj det var starka ord och inga visor!

Fyrvaktaren sa...

Utvisade?

Tja, 1995 dömdes en afrikan till utvisning efter avtjänat straff för mordförsök. Han släpptes 2000. I slutet av 2001 var han kvar i Sverige och knivhögg några personer på ett komvux i Karlstad.

Jag tycker även att det är konstigt att dessa män inte beskrivs som pedofiler, då deras ena offer var 12 år.

Men konstigast av allt är att alla de som talar om kvinnovåld så helt blundar för sambandet invandring och sådant.

Borde inte svenska tjejer varnas för att umgås med killar från hederskulturer istället för att
tro på Romeo-och-Julia-romanser över de etniska gränserna?


Det kanske inte är så enkelt att det bara handlar om kultur. Kanske även temperament spelar in.

Anonym sa...

Tjohoo.

Mera invandring?

Tjohoo.

Skogman.

Skicka en kommentar