måndag 11 maj 2009

Bråken i Vännäs

En folksamling kastade sten mot en flyktingförläggning i Vännäs utanför Umeå under helgen. Situationen var så allvarlig att 40-talet asylsökare fick lämna Vännäs i en bilkonvoj.

Statstelevisionen meddelar med kraftig underdrift att “Allt ska ha sin upprinnelse i att en svensk flicka sagt sig ha blivit slagen av en arabisk pojke.”

7 kommentarer:

Anonym sa...

Och det fina i kråksången är att man fått nästan hela svenska folket att FRIVILLIGT betala för propagandaorganet SVT.

/Niklas

Anonym sa...

Ja sen blir det en snabb insats av polis och rättsväsendet eftersom "offren" var utlänningar, jag minns ett fall uppe i norr där offret var en sån där äcklig svensk och det gick så långt att han sköt mot mobben..

Svein sa...

Våldtäkten begicks av två Armenier. Den här konflikten är inte relaterad till det.

World traveller sa...

Nu fan finns det resurser naer det ska vaernas om muslimska vaaldtaektsmaen och knivmaen. Hur vore det om ni journalistkraek visade lite empati med svenska brottsoffer, med svenska tjejer som faatt sina liv foerstoerda vid gruppvaaldtaekter? Var aer resurserna naer invandrare anlaegger mordbraender och raanar och misshandlar svenskar? Var aer polisen daa? All heder att de Vaennaesbor som reagerade och gjorde naagot. Nu blir dom staemplade som nazister i svenska media och kartlagda av polisen. Fy fan.

Knute sa...

Erik Hellsborn skriver:

"Kommunalrådet Johan Söderling säger sig vilja ha en snabb lösning på problemet. Ledsen Johan, men någon sådan finns inte. Den enda fungerade lösningen är att du kontaktar dina partikamrater i riksdagen och ber dem sätta stopp för det mångkulturella samhällsprojektet. Snabbt lär det inte gå, men det är det enda som kommer fungera på lång sikt."

Dexter sa...

Det lär inte finnas tillräckligt med lyktstolpar för dessa förljugna propagandistiska journalister/politiker när Dagen kommer.

Knute sa...

En tonårstjej hade några dagar tidigare blivit överfallen av tre tonårsflyktingar.
Flickan blev slagen i ansiktet: hon förlorade en tand; fick ett blått öga och en skada vid tinningen, enligt kamrater till henne. Överfallet är polisanmält.

- De hoppade på henne bakifrån och sade bara att det var fel person när de såg vem det var, säger en tonåring som var med på fredagskvällen.
En av flyktingpojkarna som misstänks för överfallet på flickan har också enligt vittnen dragit kniv och hotat andra ungdomar. Och det helt öppet.

Dessa händelser tillsammans med andra incidenter ska ha varit den tändande gnistan till helgens bråk.

http://www.folkbladet.nu/?p=145588#comment-111750

Skicka en kommentar