lördag 23 maj 2009

Sätt ett kryss för Kent!

Snart är det val till Europaparlamentet och därför vill jag göra reklam för Kent Ekeroth, som står som nummer 6 på Sverigedemokraternas lista.

Rent formellt har EU-parlamentet svag makt, och en ledamot i parlamentet därmed ännu mindre, men en plats där skulle möjliggöra, och radikalt utöka de resurser med vilka islamiseringen kan bekämpas. En parlamentariker får t.ex. pengar för att anställa folk, vilket innebär att anti-islamiseringsrörelsen helt plötsligt skulle få avsevärt mycker mer resurser.

Kent Ekeroths blogg

2 kommentarer:

Knute sa...

År 2006 fick Kent Ekeroth sparken från sitt praktikantjobb på svenska ambassaden i Tel Aviv för att han var sverigedemokrat. Senare fick han upprättelse och skadestånd.

Han har fått priset Herzl Award av Sionistiska federationen, trots att de visste att han är sverigedemokrat.

I en tråd på Exilen som heter "När blev SD prosionister?" hettar det till och Fröken Sverige ger svar på tal:

"Åter igen denna ständiga förföljelsemani när det gäller judar. Det måste vara oerhört stressande att "jagas" av dessa farliga fantasifiender dagarna i ände? Vad sägs om att testa Valium eller yoga?

Mer och mer ser man vad nazister och muslimer har gemensamt: Konspirationsteorier på en rent sjuklig nivå.

Om du med judar menar Ted och Kent Ekeroth i sd, så är det FÅ människor som jobbar så hårt mot islamiseringen, den okontrollerade invandringen och mångkulturen i Sverige som dessa två personer.
Och - som jag skrivit innan - dessutom i sitt eget namn!

Vad gör NI i ert eget namn? Vad gör NI överhuvudtaget?

Personer som Ted och Kent ska ha en stor eloge för sitt dagliga jobb för Sverige och svenskarnas skull.

Det gör mig riktigt förbannad att höra detta gnällande! Sök hjälp för era nervproblem!"

http://exilen.eu/printthread.php?tid=2326

Knute sa...

Personligen tycker jag att moderaterna inte är så dumma, men rösta ändå på sverigedemokraterna för säkerhets skull, eftersom de andra partierna i regeringen är så vänstervridna och eu-tokiga.

"Socialdemokraterna röstar oftare för överstatlighet än något annat svenskt parti.
Junilistan håller förvisso löftet om att bekämpa överstatligheten och försvara det nationella självbestämmandet. Men [de] ligger en bra bit till vänster om socialdemokraterna.
Vänsterpartiets och Miljöpartiets ledamöter … röstar för överstatlighet i större utsträckning än Moderaterna, faktiskt lika mycket som Centern och Folkpartiet.
Centern, som säger sig vilja göra EU “smalare men vassare” och Folkpartiet, som vill att “EU ska göra hälften så mycket dubbelt så bra”, bluffar.
Bortsett från Lars Wohlin (KD), som inte kandiderar till omval, är det bara de moderata ledamöterna som både röstar för marknadsekonomi och begränsad EU-makt."

http://ingero.blogspot.com/2009/05/mitt-parti-i-sommarens-val-heter.html

Statsminister Reinfeldt tar bekymrade medborgares rädsla och missnöje på allvar:

"Jag tror att [SDs framväxt] hämtar sin kraft ur samhällsproblem som är på riktigt och som finns för den som är nyfiken och intresserad, som jag är, av hur Sverige ser ut att hämta inför oss alla och att försöka förhålla oss till."

Reinfeldt fokuserade på tre problem. Det första var den katastrofala kombinationen av en liberal asylsyn och ett passivitetsodlande välfärdssamhälle.

Problem nummer två var rättsstatens kollaps och det misskötta samhällskontraktet:

"/.../känslan av att det kan begås ganska många brott i Sverige, till och med rätt allvarlig misshandel, utan att det följer ett straff på brottet. I många fall görs inte ens en utredning. När rättsstaten inte fungerar, när brott inte utreds och straff inte utdelas tar djungeltrummorna över. /.../ Har man som jag talat med brottsoffer som ensamma har mött invandrargäng – så beskrivs de – som har hotat och slagit dem finns det en stor risk att dessa personer lyssnar till locktoner från främlingsfientliga krafter som en följd av sin erfarenhet som brottsoffer. Det händer i Sverige. Det är
inte hela sanningen. Det innebär inte att det inte finns annan typ av misshandel och våldsanvändning som vi har anledning att reagera på, men det växer i en miljö där brott kan begås utan att det följer straff och utan utredning."

Problem nummer tre var missriktad tolerans gentemot odemokratiska och kvinnoundertryckande element:

"Det tredje är någon sorts värderingsmässig vilsenhet som vi ägnar oss åt. Vi vet inte vad vi ska stå upp för och vad vi ska vara emot. Vi har ibland en tro att vi måste tolerera det som är rena brott mot mänskliga rättigheter, att man inte respekterar svensk lagstiftning i Sverige, att man inte betraktar män och kvinnor som jämlika, att man kommer till Sverige och underordna kvinnor och män på ett sätt som vi inte accepterar här i Sverige. Då står vi inte alltid upp på det tydliga sättet."

http://skaanskaklagovisor.blogspot.com/2008/11/debatten-som-uppstod-runt.html

Skicka en kommentar