måndag 11 maj 2009

Profeten Muhammed tvingades till gifte med sexåring

Saxat från Islambloggen, Gringodelen av Skånskan:

“Jag intalar mig själv att jag hört alla angrepp mot mig och mot islam. Jag intalar mig själv att jag hört alla fördomar, alla lögner, alla attacker och alla svartmålningar. Ändå blir jag förvånad och ja lite rädd, när jag ser vilket hat som folk har i sitt hjärta för muslimer, islam och profeten Muhammed.”
Detta inleder ett försvarstal för profeten Muhammed, som var det egentliga offret för Aisha och hennes pappa som tvingade Aisha på honom, och eftersom han var gift med henne måste han uppenbarligen mot sin vilja genomföra en sexakter. För att fullborda avtalet om äktenskap?

En stilla undran, varför hade man inte adoption i dessa länder?

I kommentarerna under får man se hur muslimer försvarar sin profet och en mycket obehaglig lögn lever bland dessa muslimer, att man i hela världen gifte bort barn. Det ägnade vi oss inte åt i Sverige, vi har haft en hög giftasålder, redan under vikingatiden som någotsånär i tiden kan jämföras med islams framväxt.

Baker: Muhammed, en pedofil? Några av Bakers argument för att Muhammed inte var en pedofil är:
"2. På den tiden, och än idag, ser väst annorlunda på sex med barn än många länder i världen, därav problematiken med sexturismen. Ska vi då verkligen döma andra folk och länder, andra tider och kulturer, med hjälp av våra värderingar?

4. Enligt svensk lag kan man inte dömas för ett brott retroaktivt. Du kan inte bli dömd för ett brott som inte var ett brott när det begicks. Så hur kan man kalla en man för pedofil, när han inte begick en synd eller ett brott, enligt den tidens lagar och moraliska värderingar?

5. Könsmognaden skiljer sig såsom den psykiska mognaden skiljer sig från tidsperiod till en annan. Man levde kortare tid på den tiden och man gifte sig tidigare. Man hade en annan syn på sexualitet och giftermål än man har idag. (http://www.mum.org/menarage.htm)"
Islambloggen på Gringo, på Skånskans hemsida

“Saxat från Aftonbladet;
“Muhammed var ingen pedofil eftersom det var ett legitimt äktenskap. Pedofili är på en annan nivå, till exempel när man köper sex av barn.”
Kurdo Baksi i Aftonbladet.”

Groteskt av kurdiskfödd muslim, Hedersrelaterat våld


4 kommentarer:

Michael G. Helders sa...

Relativism har inga gränser!

From Sweden with Grief sa...

Nej, och jag vet inte ens om man kan kalla det relativism, men jag håller med dig! Historieförvrängning, övergrepp på barns rättssäkerhet, religiös vuxenegoism utan gräns. Ett fullständigt obegripligt försvar för profeten Muhammed och som används än idag bland muslimer för att rättfärdiga mängder av brott mot barn.

Anonym sa...

Vilka sköna lögner som florerar om islam för att dupera folk. Det som gör det extra intressant är att det är muslimerna själva som ljuger folk rakt upp i ansiktet.

Islambloggen hittar till och med på punkt 3. att: "Enligt hadithböckerna, så var Aisha allt från 6 år till 18 år när hon gifte sig med Muhammed."

Finns inte en enda hadith som säger att Aisha var 18år vid giftermålet. Enbart 6 och 7år. De penetrerande övergreppen från Muhammad började vid 9års ålder.

Punkt 5. "..Man hade en annan syn på sexualitet och giftermål än man har idag. (http://www.mum.org/menarage.htm)"

Muhammad som skulle vara guden med namnet Allahs profet tyckte det var ok med sexuella tafsningar mot en 6 åring. Det är med andra ord Muhammad som koranen säger är den bästa av människor att efterfölja i sina handlingar.

Punkt 6 är också en ren och skär lögn för att förvirra folk som läser bloggen. Det är Muhammad själv som vill ha henne och Aishas far stretade först emot giftermålet.

Titta på hadith Sahih Bukhari 7:62:18

"Narrated 'Ursa: The Prophet asked Abu Bakr for 'Aisha's hand in marriage. Abu Bakr said "But I am your brother." The Prophet said, "You are my brother in Allah's religion and His Book, but she (Aisha) is lawful for me to marry."

och hadith Sahih Bukhari 9:87:140

"Narrated 'Aisha: Allah's Apostle said to me, "You were shown to me twice (in my dream) before I married you. I saw an angel carrying you in a silken piece of cloth, and I said to him, 'Uncover (her),' and behold, it was you. I said (to myself), 'If this is from Allah, then it must happen.' Then you were shown to me, the angel carrying you in a silken piece of cloth, and I said (to him), 'Uncover (her), and behold, it was you. I said (to myself), 'If this is from Allah, then it must happen.'"


Muhammad säger att barngiftermål är lagligt enligt guden med namnet Allah och att det till och med är Allahs vilja att han skulle förgripa sig på Aisha.

From Sweden with Grief sa...

Ja, det fanns mer, men jag ville inte kopiera hela.

Tack för din information om hadithen! För mig känns hela resonemanget runt Aisha som det vanliga sättet man stöter på bland muslimer, lögner för att rättfärdiga vissa handlingar. Att de är offer för en värld som tvingar dem till det och det och de aldrig har skuld i något. Som bara resonemanget runt våldtäkter där kvinnan är orsaken till den. Vid homosexualitet där den som låter sig penetreras är den homosexuelle och den skyldige och den andre är bara ett offer för den homosexuelles konster och förförelser. Var är det egna ansvaret för de handlingar man gör?

Det är obegripligt det muslimerna håller på med och mig skrämmer deras religiösa egoism väldigt. Inte bara för att de försvarar något som hände i dåtid, utan samma argument används idag, som jag skrivit om innan.

Skicka en kommentar