söndag 19 april 2009

Kvinnokjolar


Rån begångna av män som bär burka sprider sig i Europa, skriver bloggen Angantyr.
"Diskrimineringsbranchen får sitt att se till när butiker och andra med större summor pengar liggande måste vidta sina försiktighetsåtgärder."

Det har förekommit stölder i Glasgow, Edinburgh, Paris, Berlin, Frankfurt och London, där en rånare klädd som en förmögen muslimsk kvinna har tagit smycken värda hundratusentals pund.

En skotsk politiker säger: "Affärsinnehavare borde vara i sin fulla rätt att neka tillträde till alla som bär en burkha eller niqab. Om du vill bära denna klädnad och räknar med att bli betjänad ska du inte känna sårad om du inte blir det."

Spydpigen kommenterar: "Ja, men så har buschaufførerne i Odense og Århus jo al god grund til at afvise disse tossede tilhyllede kvinder, som måske slet ikke er kvinder, men formummede mandfolk med ondt i sinde.
Det er jo i øvrigt ikke nyt, at man skal vogte sig for omfangsrige kvindeskjørter. Butiksejere er gerne op på mærkerne, når zigeunerkvinder kommer ind i forretningen i sådant udstyr."

1 kommentarer:

Anonym sa...

Nej! du har fel. I sverige så finns det frihets rättigheter och det borde inte vara så att man ska neka en med burka. Man kan ju märka om det är en kvinna eller en man bakom burkan. Du måste acceptera och respekter muslimska kvinnor med burka.

Om ni kan acceptera alla religioner så kan ni också acceptera islam. För allt ni ser som händer i den så kallade "muslimska världen" inte är den rätta bilden av Islam.
Så snälla kära folk, öppna era ögon ..

Av: Respekt

Skicka en kommentar