söndag 5 april 2009

Sveriges Radio hjärntvättar oss

Bloggen har tidigare skrivit om att Sveriges Television försöker utplåna alla spår av att Sverige har varit kristet i 1000 år. De försöker också utplåna alla spår av att namnet Sverige betyder svenskarnas rike. Dagligen försöker kommunistjournalisterna hjärntvätta oss i syfte att få oss att acceptera multikultirevolutionen och massinvandringen. Nu har det gått så långt att Sveriges Radio anser att nationalsången är "vit makt-musik".

"Möjligen är reportaget ett utslag av en journalistisk panikångest inför en politisk företeelse vars värderingar ligger mycket långt från journalisternas egna." Säger en professor i politisk kommunikation. Journalisterna resonerar som Hitlers propagandaminister Goebbels: "Om en lögn upprepas tillräckligt många gånger blir den en sanning." Tidningarnas braskande rubriker är maktmusik, inte sverigedemokraternas allsång på en privat fest.

12 kommentarer:

Olav Brynhild sa...

Nu var det ju inte nationalsången som sjöngs utan rasistiska texter. Helt rätt att detta exponeras, precis som allt annat gyckel, fusk och hyckleri som politiker ägnat sig åt.

Härligt att media äntligen jagar SD. När de nu lyckas få mandat så är det bästa att det rasistiska packet körs ut ur partiet... Men då kanske det inte blir så många kvar.

Someone sa...

Om du hatar Sverige så mycket så ta och flytta!

Hemlige sa...

Sedan när bytte Sverige nationalsång? På bilden ovan sjunger man Ultima Thules låt Fädernesland, och det finns säker många som önskar att det vore Sveriges nationalsång, men vad jag vet så har vi ännu inte bytt nationalsång???

Anonym sa...

Inslaget i Sveriges Radio var lite väl krystat, men SD's politik verkar också virrig ibland. Det inger emellertid inte förtroende om ledare i SD associeras med Nazism och Rasism.

Sluta med att bara presentera slagord och åsikter. Fortsätt med opposition mot den förda invandringspolitiken. Börja Presentera mer fakta.

Det kräver mer tid men ger mer respekt.

Ronny

Antonio sa...

Jag har mina invändningar mot svensk journalistik, men i programmet Kaliber gjorde dem ett bra jobb. Om det är ett problem som SD inte vågar tala om så är det om de problem som rasism medför och att de själva är rasister och inget annat. Jag har dock inte varit naiv nog att tro att SD tar avstånd från denna värsta form av etnocentrism. SD:s argument om att "bevisa vad som helst" och "kommunistiska sånger" håller inte eftersom de aldrig skulle sjunga sådana sånger.Aldrig.SD accepterar inte att bli granskade helt enkelt, deras ideologi vill ha andra spelregler. En kommentar om religion eftersom du tar upp "kristen tradition": En värld utan religioner är tyvärr för mycket att hoppas på. Och politikerna lägger sig platta för KD vad beträffar religiösa friskolor. SD vill bara tillåta kristna diton, men jag önskar att alla försvann eftersom skolor är fel forum för all vidskepelse. Barn till svenska tok-kristna och barn till exempelvis muslimer borde slippa religiös indoktrinering i skolorna. Det värsta exemplet på religiösa friskolors beteenden är Plymoth-brödernas. Där tycks allt utom kunskap förmedlas. Om det är något jag är trött på att höra så är det all sammankoppling mellan etnicitet och religion. Jag känner araber som är kloka nog att inte tro på gudar, profeter och annat nonsens.Och de flesta svenskar verkar sunda nog att inte tro på adam och eva ,gudar och jungfrufödslar.

Mvh, Antonio

Knute sa...

Det är ju i stort sätt samma text som "Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden" som kommer ifrån nationalsången.

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/april/s-markt-makt-musik.html

Anonym sa...

Se upp Antinio-Kaliber kanske har bandat vad du sagt också eller kanske mig och vi kanske är med i nästa Kaliber, så nu gäller det att hålla tungan rätt i mun.

Knute sa...

Jag måste erkänna att jag hittills aldrig lyssnat på Ultima Thule, de tillhörde inte den fina kulturvänster som jag tidigare sympatiserade med. Men efter en snabbkoll på nätet måste jag säga att om Sveriges Radio kallar deras texter för vit maktmusik då är det dags att lägga ner bolaget. Låten Fädernesland är ju inte det minsta rasistisk. Om man inte kan älska sitt eget land och folk kan man inte älska andra heller. Sveriges radio lider av oikofobi, självhat.

http://www.autolyrics.com/lyrics/for/Fädernesland/by/Ultima_Thule

Anonym sa...

Jag skulle gärna vilja veta vad som kan klassas som rasistiskt och nazistiskt i dessa sånger som sjöngs? Idag verkar allt som är nationalistiskt lika med rasism och nazism...

Anonym sa...

Är inte svenska flaggan nazistisk?

Röda stugor är rassistiska?

Att fiska aborre en sommardag i insjön måste väl ändå vara främlingsfientligt?

Cosmo

Stoppa Statlig Media sa...

Det räcker inte med att bara tycka illa om hur statliga journalister kan begå övergrepp i valtider utan att det blir några konsekvenser av deras agerande.

Vi uppmanar alla att sprida budskapet att ALL STATLIG MEDIA måste avvecklas och försvinna innan vi kan återfå en fri debatt i Sverige.

Förhoppningsvis så kan detta vara gnistan som satte eld på folks raseri mot att staten och deras extremistjournalister som sambarbetar med kriminella individer kan få dominera nästan all massmedia i Sverige.

Kaliber hade fri tillgång till TT som lydigt skickade ut budskapet till alla tidningar som i sin tur lydigt kopierade allt som TT skrev, propagandan finns nu kopierat i hundratals tidningar.

Alla borde bli ursinniga över deras agerande, Moderaterna blev utsatta 2002, vänsterpartierna vann valet pga valstugereportaget. Fp blev utsatt 2006, den SVT kuppen misslyckades.

Det måste ta slut, besök hemsidan och hjälp till att kräva en omedelbar avveckling av all statlig media.

Statlig Medias försök att utöva rent krimnellt korrupt inflytande på domstolar gör saken ännu viktigare.

http://stoppastatligmedia.blogspot.com/

Anonym sa...

Snart blir man väl inspärrad om man kallar sig svensk...och hur kan Ultima Thule vara ett lämpligt exempel på vit makt musik? Stor skillnad där.

Jag tycker det är så fel att man inte ska få känna sig svensk och vara nationalistisk utan att bli påhoppad. Är det så fel att älska sitt land och vilja se det blomstra?

Skicka en kommentar