torsdag 16 april 2009

Visa respekt för fakta och människoliv

Bilden visar palestinier i Gaza som demonstrerar till stöd för Sudans islamistiske president al-Bashir, slaktaren från Darfur.

Nu är han på gång igen, Mohamad "jag stöttar islamofascismens företrädare i Gaza Hamas" Omar, och förnekar Förintelsen, vilket man kan läsa om i artikeln "Överdos av islamism" av Carina Rydberg i DN. Inte nog med det, Omar förnekar även folkmordet i Kambodja. Och Darfurkonflikten är en sionistisk komplott iscensatt av CIA.

Tidigare har Mohamad Omar i Guillous anda påstått att vikingarna var muslimer. För att citera bloggkollegan LP: "Vi är redan tillräckligt förvirrade då det gäller sammanblandningen av fakta, fiktion och politiskt vinklade tolkningar av verkligheten."

Muhamed Omar om den arabiska konflikten med Israel: "Vi muslimer har en annan syn på konflikten. Vi ser den som ett krig mot vår tro, som ett andligt krig. För oss är det mer ett krig mellan idéer än om ett stycke land."

Ett erkännande alltså, av en islamistisk handlingsplan om att utrota Israel. Därav följer att pratet från president Obama och andra om att det handlar om Israels ockupation av Västbanken är grundfalskt. Det är inte avsaknaden av en palestinsk stat som grundorsak till konflikten, och det är inte närvaron av israeliska samhällen, eller "bosättningar", bortom gränserna vid 1949 års vapenvila som gör konflikten svårbemästrad.

1 kommentarer:

Knute sa...

Bra kommentar som jag lånar från Robsten:

Alltså, när jag växte upp fick vi lära oss i skolan fundamenta om kriget, t ex förintelselägren. Ingen snackade om det eller diskuterade det. Det var en typisk ickefråga. Lika lite som vi går omkring och diskuterar om jorden är rund, gick vi omkring och dryftade förintelsen. Dagens debatt är ett tecken på att något är sjukt.

http://robsten.blogspot.com/2009/04/sanslost-pa-omars-blogg.html

Skicka en kommentar