fredag 10 april 2009

Passar inte galoscherna så är det bara att åka hem...

...var budskapet från Ny Demokrati sommaren 1993. Det var synd att partiet misslyckades att stanna kvar i riksdagen, därför att de tydligt insåg varför massinvandringen måste stoppas. Nu har vi i stället fått två parallsamhällen, ett muslimskt och ett svenskt, där det förra för ett lågintensivt krig mot det senare.

Ännu har verkligheten inte trängt sig på hos politiker, journalister, byråkrater, jurister och akademiker, den politiskt korrekta klassen. De fortsätter babbla på om islamofobi och rasism, två begrepp som är totalt meningslösa eftersom de numera innefattar i stort sett all kritik av islam och invandring.

"Egentligen vet vi vad som hindrar integrationen," skriver Sanna Rayman i SvD. "Ta bort Las, minska bidragsberoendet, sänka arbetsgivaravgifterna, ta flumskolan ur också SFI samt jobba på med validering av yrkeskunskaper inhämtade utomlands. Bland annat."

Bland annat behöver vi identifiera problemet för att kunna göra något åt det. Och problemet ligger i klankulturen, hederskulturen och islam. Så naturligtvis behövs sådana åtgärder som dem Rayman räknar upp, inklusive utvisning av dem som inte accepterar svenska och västerländska värderingar och lagar.

I första hand beror den misslyckade integrationen på invandrarna själva. Men även på svenska myndigheter, inte minst Diskrimineringsombudsmannen DO gör sitt bästa för att sätta käppar i hjulet. Vem vågar ens kalla en muslim till anställningsintervju om det kan medföra krav på på skadestånd? Bloggen Systemfel ger ett exempel på DO:s absurda agerande:

En muslimsk man hade gått en truckförarutbildning och blev föreslagen en praktikplats på ett byggvaruhus. En representant för byggvaruhuset träffade mannen innan slutligt beslut togs om praktikplatsen. Efter mötet uppfattade mannen det som att han skulle få praktikplatsen.

När mannen skulle lämna byggvaruhuset regnade det kraftigt. Mannen väntade på att regnet skulle sluta och insåg att han inte skulle hinna hem till sin traditionella bönestund. Han beslöt då att förrätta sin bön utanför utgångskassorna i byggvaruhuset.

En representant för byggvaruhuset ringde upp mannens handläggare, på det företag som anlitades av Jobbtorget, och meddelade att han inte fick praktikplatsen. I samtalet nämndes att mannen bett vid utgångskassorna. Mannen uppfattade det som att han inte fick praktikplatsen eftersom han bett.

Förlikning:
Mannen anmälde byggföretaget till Diskrimineringsombudsmannen, DO, för religiös diskriminering, DO har nu uppnått en förlikning med byggvaruhuset som ska betala 30 000 kronor i ersättning till mannen.
Läs även: Den islamiska världen har tyvärr blivit en mångfaldig del av vår vardag

3 kommentarer:

World traveller sa...

Storbrittanien arresterar och kastar ut Geert Wilders, en Hollaendsk politiker som varnar foer radikal Islam.
Svenska politiker utsaetts foer mordfoersoek av AFA/RF som dessutom skryter med det paa sina hemsidor utan aatgaerder fraan Polisen eller samhaellet.
Jorg Haider, en Osterikisk politiker som var emot massinvandring dog i en bilkrash naer han var paa vaeg naanstans foer "att ha sex med smaapojkar" (Hela den historien luktar unket. Mord och en paahittad historia av politiska makthavare/EU foerespraakare/Vaenster-extremister/massmedia laater mer troligt).
SD faar nog raekna med liknande metoder fraan svenska massmedia och det politiska etablissemanget. Det har ju foerresten redan boerjat.
Om det oekande vaaldet skulle leda till konfrontationer mellan muslimer och svenskar saa kan man nog raekna att polisen staeller sig paa muslimernas sida, precis som poliserna i de ockuperade laenderna gjorde under Andra Vaerldskriget. Svenskar aer ju saa lydiga.
En saan utveckling aer ju inget man oenskar sig men naagot som tyvaerr kan bli verklighet.
Foerr eller senare saa kommer naan som faatt en anhoerig doedad eller vaaldtagen att ta lagen i egna haender. Och daa doemas till ett betydligt haardare straff aen vaaldtaektsmaennen/moerdarna.
Saan aer verkligheten i Sverige och aeven oevriga Europa idag.

Knute sa...

“icke-västliga” invandrare bakom ALLA överfallsvåldtäkter i Oslo de senaste tre åren. Klipp Dagbladet: Sannolikt inte den mest rapporterade norska nyheten i svensk media idag.

http://safflemannen.se/?p=7931

Knute sa...

Läs

Det är dom som ska assimileras – inte vi som ska anpassas

Skicka en kommentar