torsdag 17 juni 2010

Libertarianen Hägglund tvålar till statisterna

Kristdemokraternas ledare Hägglund lär ha räckt ut tungan från sin talarstol i riksdagen. Men han kan också använda tungan på ett mer elegant sätt.

"Han har tröttnat på påfund ovanifrån," skriver DN. "Han slåss för kärnfamiljen och 'verklighetens folk', och vill helst inte att homosexuella par ska skaffa barn. Samtidigt värjer han sig mot att bli kallad konservativ. KD-ledaren Göran Hägglund vill nu profilera sitt parti som den starkaste motståndaren till den stora staten."

Det är sådana politiker vi behöver i Sverige, politiker som inte vill vara statister åt staten. Är han rentav en äkta Tea-Party-Libertarian?

Men så är det ju det här med Kristdemokraternas alltför generösa invandringspolitik... de har missuppfattat Jesus liknelse om den barmhärtige samariten, den handlar inte om att ta emot all världens fattiga och förföljda på skattebetalarnas bekostnad.

I det fallet verkar alla 7 riksdagspartierna vara mer än lovligt naiva. Inför valet har Moderaterna skaffat sig en propagandasång med texten: "Bygg en moské baby bygg gärna tre baby Låt ingen annan jävel krossa din idé baby"!

Verklighetens folk som konfronteras med invandringen befinner sig för närvarande någon annanstans än i riksdagen.

För att återgå till Hägglund: han växer till sig. I en TV-debatt med Mona Sahlin om vilka som låg bakom angreppen på judar i Malmö vågade han, trots hennes försök att psyka honom, ta ordet "muslimer" i sin mun. Han stod inte heller på vingliga ben när han hutade åt vänsterledaren Lars Ohly för dennes diktatoriska fasoner mot Muhammedtecknaren Lars Vilks.

På tal om homoadoptioner, läs här >>

1 kommentarer:

Knute sa...

De två araber som försökte bränna ned Lars Vilks hem och som kanske åkt dit för att mörda honom kommer troligen inte ens utvisas.

Det är standard numera att asylsökande som döms för grova brott inte ens utvisas. Det är en livsfarlig standard som leder till mer brottslighet och ett farligare Sverige.

Domstolarnas personal är tillsatta av de politiska partierna, sammansättningen reflekterar de sju riksdagspartiernas storlek i kommunen. Samtliga sju riksdagspartier prioriterar en större massinvaindring med fler asylsökande till Sverige. Men tyvärr har deras största prioritet att ta hit fler påverkat deras tankeförmåga.

http://twoinvandrare.blogspot.com/2010/07/attentatsmannen-kommer-troligen-inte.html

Skicka en kommentar