fredag 18 juni 2010

Obama skräms: vill ta makten över internet

USAs president Obama har tagit sig rätten att i ett nödläge utlysa undantagstillstånd. Vita huset får befogenhet att koppla bort privata datorer från internet, ja till och med stänga ner hela nätet. Att privata företag tvingas spionera på medborgare ingår också i lagförslaget, vars namn är ”Protecting Cyberspace as a National Asset Act of 2010”.

Egentligen inte förvånande med tanke på Obamas marxistiska agenda. Följande kan man man hitta på den amerikanska regeringens egen websida: "Eftersom vi inte kan hålla koll på allt här i White House ber vi om er hjälp. Om du får en e-mail eller ser någonting på internet som verkar skumt skicka det till flag@whitehouse.gov."

Big Brother kan inte hänga med längre, så nu ombeds vi rapportera och skvallra på varandra. Var har vi sett det förut? Tecken på svårartad paranoia brukar visa sig hos diktatoriska kontroll-freaks som har svårt att hantera motgångar.

Hittills har Internet fungerat med samarbete på gräsrotsnivå och öppna gemenskaper som arbetar fritt tillsammans. Inte ens Microsoft har lyckats monopolisera det. Men nu har ledare med totalitära tendenser fått upp ögonen. Liksom sharia-lagen siktar de på att ta kontroll över all mänsklig verksamhet, inklusive tänkandet. EU:s och Obamas allians med den muslimska världen är logisk."Döm mig inte efter mitt umgänge!" Obama i sällskap med Wright och Ayers.

Pastor Jeremiah Wright var under 20 år Obamas främste mentor och vägledare. Wright har samverkat nära med de svarta muslimernas ledare Louis Farrakhan, bland annat i en vänskapsresa till Libyens ledare Khadaffi medan denne ännu finansierade terrorism.

William Ayers ledde den amerikanska motsvarigheten till Bader-Meinhoff-ligan i Tyskland och deltog i 30 bombdåd. Obama engagerades av Ayers för att under åren 1995-99 leda ett projekt för att "höja den politiska medvetenheten" i Chicagos allmänna skolor.

Obamas företrädare som senator i Illinois, Alice Palmer, sympatiserade med Sovjetunionen och närvarade vid 1986 års kommunistiska partikongress där. Det var hon som inledde Obamas politiska bana genom att handplocka honom som sin efterträdare.

Vem är Obama ideologiskt?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar