torsdag 3 juni 2010

En aperitif

Bild: demonstration utanför Israels ambassad i London i januari förra året.

Snaphanen skriver:

"Den som har levt ett tag, vet att det senaste kriget i Mellanöstern aldrig är det sista. Att täcka 'fredsprocessen' är en journalistisk livstidsanställning. När man är utsliten kan man bytas ut. Mot denna bakgrund borde det skrämma andra än judar i Europa och våra säkerhetstjänster, att en mindre händelse i Mellanöstern samlar gigantiska folkmassor i de mest islamiserade länderna i Europa. Enorma demonstrationer i England, i Frankrike, där den israeliska ambassaden försökte stormas, i Sverige där samtliga tidningar har lagt sig platt för islamisterna - SvD är omöjlig att skilja från Aftonbladet - och stora folkmassor samlas i femton städer.

På dansk public service, som vi har folk att till att övervaka, är vinkeln den nyttiga idioten vänstermiljonären Mankell, men det finns några som har sett skriften på väggen. Hur blir nästa mellanöstliga konfrontation i Europa? När tippar det från demonstrationer och banalt gatuvåld till import av ett krig? Åt vilket håll blåser vinden och är vi förberedda?

En svensk röst stod ut: Niklas Wykman (MUF) säger att Ship to Gaza är nyttiga idioter, terrorister och ideologiskt drivna israelutrotare, men då måste han också till kamratliga samtal med M-toppens Per Schlingmann. Expressen dristar sig att kalla Mankell en 'ytterlighetsfigur och dårfink som tycker det är rimligt att dra paralleller mellan Israel och Nazityskland'. Självklart finns möjligheten att Mankell visste vad han gjorde. I så fall är han inte en idiot, men Hamas och Erdogans nyttiga terroristassistent."
Tips Gammelsvensk

vg vg vg ab ab ab ab ab sds gp gp gp dn dn dn dn dn dn svd svd svd svd svd svd svd svd svd svd

8 kommentarer:

Knute sa...

Islamisternas mål är samma mål som Hitler hade: att utrota varje jude från jordens yta. När jag ser stativet med tidningar i butiken, tycker jag att gas-lukten blir starkare och starkare. Något har dock journalisterna fått med sig; Goebbels gamla visdom: "Principen att om en lögn upprepas tillräckligt många gånger så blir den småningom en sanning."

http://www.blog.apostolisk.net/?p=101

Knute sa...

France's former top anti-terrorism judge said Wednesday that the Turkish Islamic charity behind a flotilla of aid ships that was raided by Israeli forces on its way to Gaza this week had ties to terrorism networks and Ahmed Ressam, the Algerian arrested in Port Angeles, Wash., in December 1999 on his way to bomb Los Angeles International Airport as part of an al-Qaida plot.

http://seattletimes.nwsource.com/html/nationworld/2012015984_terroraid03.html

Knute sa...

THE FLOTILLA OF THE HUNS HAD GUNS.......

So the lying media, the lying Swedish leftard idiots and the rest of the moronic European anti-Israel whack-jobs can just shut the hell up already. Just shut the hell up. MORONS

http://tundratabloid.blogspot.com/2010/06/flotilla-of-huns-had-guns.html

Tony sa...

Det är klart de hade skjutvapen och andra vapen som påkar och knivar, för de vill döda judar, Inget annat.

Gud hör bön, skulle man kunna säga, när Israel stoppade dessa terroristers resa till Hamas. Det skedde under Kyrkornas världsrådsbön om fred.

Knute sa...

"Cain och Abel Gardell

Detta med Mattias Gardell är ju väldigt intressant. Han har i otaliga sammanhang försvarat politisk islam, kritiserat Lars Vilks och även Uppsala universitet för att Vilks har tillåtits tala där. När han sedan grips blir hans bror, alltså Jonas Gardell som inte torde kräva någon närmare presentation, rasande och skriker om ”macho-regimen” i Israel.

Denna ”macho-regim” är alltså, med sina fel och brister, det enda land i Mellanöstern där samme Jonas Gardell skulle kunna visa sig öppet med sin make – och uppleva nästa soluppgång. Det är samtidigt det enda land i Mellanöstern som någon av bröderna uttalar någon offentlig kritik mot.

Den grupp som angrep Vilks, bland annat med utgångspunkten att homosexualitet är en synd, försvarades alltså av Mattias Gardell. Den ene brodern allierar sig med extremister som, om de fick inflytande, skulle hänga den andre brodern i närmaste lyktstolpe. Så ser det missriktade stödet till Israels fiender ut.

Låt oss kalla det Gardellparadoxen."

http://ingero.blogspot.com/2010/06/cain-och-abel-gardell.html

Ann-Marie sa...

Med tanke på hur muslimer hatar homosexuella är det intressant att se hur den andre brodern Gardell är så fanatiskt pro-islam...

Anonym sa...

Båda vill synas och konkurrerar om mest uppmärksamhet i medierna. Undrar hur föräldrarna var. Såg de inte sina söner kanske?
En vanlig Svensson kommer ju inte i medierna.

Anonym sa...

Ann-Marie, Håller med. Jag känner många homosexuella och alla är höger och pro Israel så det handlar mest om att är man vänster och homo så är man också emot Israel med stor sannolikhet. Gardell är fett vänster skulle jag förmoda.

Skicka en kommentar