lördag 26 juni 2010

Medelhavsunionen: EU-parlamentet lovar muslimska “partners” fri rörlighet

De rödgröna hycklarnas EU-politik: "Vi vill att utvidgningen av EU fortsätter."

Nu kommer det dumdristiga EU-parlamentet med en plan för fri rörlighet för människor på Medelhavets två sidor, vilket utlovades av EU:s utrikesministrar 2003.

Sjuka hjärnor föreslår att politiker och byråkrater helt slutar med att skilja mellan "väst" och "islam" i mysdialogerna - och bara pratar som individer till individer. Då går det nog att ge fritt spelrum för räven i hönsgården. För vem tänker på att ta hänsyn till hönsen? Absolut inte Alliance of Civilizations, som nu håller sitt tredje Forum - av säkerhetsskäl så långt borta som Rio de Janeiro.

För att göra det så behagligt som möjligt för "partnerländernas" invandrare i EU, har unionen infört mediediktatur med stränga straff för "rasism och främlingsfientlighet". Det är upp till polisen att fritt tolka begreppet "extremism". Risken är stor det snarare är islamkritiker än islamister som drabbas.

Euro-med


2 kommentarer:

Knute sa...

Obama´s terrorismerådgiver, John Brennan:

"Vores fjende er ikke terror eller terrorisme, vores fjende er ikke jihadister eller islamister, fordi jihad er en lovlig og hellig del af islam!!"

http://www.onejerusalem.org/2010/05/video-the-insanity-continuesob.php

Jacobssons tankar sa...

Alla, utom våra idioter till politiker, vet om att islams mål är världsherravälde. Politikerna i Väst fungerar som nyttiga idioter, som en uppstånden Quisling. Och människorna (de som har ögon att se med) kan egentligen inget göra för att stoppa islamiseringen av Europa. Det är med andra ord, tack och godnatt.

Skicka en kommentar