fredag 11 juni 2010

23-åring misshandlar gamla i trafikbråk, igen

ESKILSTUNA. Ett åldrigt par kom körande sent i går kväll men fick sakta in när ett gäng gick mot rött ljus. Den 86-årige mannen tutade vilket fick en 23-åring att slita upp bildörren och misshandla åldringen med flera knytnävsslag i ansiktet tills han blödde.

Vissa vidriga typer respekterar inte äldre svenskar. Och det är fritt fram för dem, de får ju inte några straff! Den förre trafikmisshandlande 23-åringen släpptes på fri fot trots att han dömts skyldig till en 78-årig kvinnas död i Landskrona. I det fallet var det också ett gammalt par som tutat. Är det något kulturbetingat som gör att de reagerar med våld på tutningar?

En oförklarlig överraskning ...

ek pi dn

5 kommentarer:

Anonym sa...

23-åringen är känd hos Eskilstunapolisen sedan 2002.

Han har bland annat dömts för misshandel, olaga hot och narkotikabrott. Enligt polisen var han även vid det här tillfället påverkad av narkotika.

Vice chefsåklagare Laila Bagge kommer att väcka åtal den 24 juni.

Källa: Aftonbladet

Anonym sa...

Om han var påverkad, så är det ju ingen förmilrande omständighet-tvärtom. Om han dessutom har utländsk härkomst, vilket man kan förmoda eftersom, tidningarna inte publicerar namn o bild på en vit svensk, så är det bara utvisning som gäller. Så gör man i Danmark och då åker även föräldrarna med även sonen är född i Danmark./Ragnar

Anonym sa...

Jag bor på Bellmansplan och såg det hela.Jag fattar inte hur man bara kan göra en sån sak för att nån tutar..då är det nåt som fattas där uppe i knoppen.Visst droger i sig men har man sån humör då är det dags att tänka om..IDIOT..

Knute sa...

Ännu ett åldringsrån inträffade i Malmö på tisdagseftermiddagen. En 81-årig man blev brutalt nerslagen bakifrån av ett gäng på 5–6 tonårskillar.
Liggande på marken berövades han därefter sin mobiltelefon.

Händelsen inträffade på Hårds väg i Rosengård vid tvåtiden på eftermiddagen.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/article897614/Aldre-man-nerslagen-och-ranad.html

Soran Huding sa...

Feki Hamad är den islamistiske imam som driver en radikal moské i Landskrona. Otäck typ? döm själv!

Han är med på avslöjande bilder med palestinaflaggan (hamas) och sina skräckslagna barnbarn i släptåg.
De användes som mänskliga sköldar när polisen skulle flytta motdemonstranterna.

Läs mer här:
Bilder på flickorna och imamen
http://politisktinkorrekt.info/2010/06/08/ny-version-6-aringen-och-massmedia/

Man har en mycket militant, politiskt tolkning av Koranen vilket har fått omedelbara konsekvenser från hans anhängare genom att:

# Hatpredikanten Anas Khalifa var inbjuden för att föra ut sitt salafistiska budskap (mycket sträng korantolkning, jihadister,anhängare av att införa shariahlagar i Sverige)

http://politisktinkorrekt.info/2010/03/22/islamisten-anas-khalifa-predikade-i-landskrona-moske/

# Khalifas kompis, Usama El Swede aka Lennart Wadman driver sinbad.se, noor.se m.fl slutna islamistforum där jihadkrigarna i förorterna spyr ut sitt hat mot svenskarna och Sverige.

# Knappast förvånande att både "parkeringsmördaren" och hans grannar de två bröderna som försökte bränna ner Lars Vilks hus var flitiga besökare i moskén.

Skicka en kommentar