måndag 14 juni 2010

Trendiga moderater sviker sina kärnväljare?

Först fick man höra talas om att Moderater och Sossar skulle ingå allians för att stoppa SD i Stockholm. Sedan meddelas att Moderater och Miljöpartister tänker ingå allians för att stoppa SD från att bli vågmästare i Sveriges riksdag.

Sverigedemokraterna ska hållas utanför makten, det är tanken. Landet ska kunna fortsätta obehindrat mot katastrofen. Glöm politikernas hycklande om "välfärd", man kan inte ha fri invandring i en välfärdsstat...

Ja, Reinfeldt & partisekreterare Schlingmann har väl blivit oroade av undersökningar som visar att de flesta ungdomar mellan 18 och 24 år tänker rösta rödgrönt. Så det gäller att hänga på trenden, ungefär som när Reinfeldt vid utdelningen av Polarpriset i TV sjöng "We don't need no education … yeah!" till det gamla rockbandet Pink Floyds ära. Han tillhör den vänsterindoktrinerade generation som fick sjunga den låten på musiktimmarna i skolan. Men vilken signal ger det till det uppväxande släktet? Att de inte behöver utbilda sig?

Som jag skrivit på ett annat ställe, bland unga i de större städerna är det inne att vara rödgrön entusiast för miljö (bort med bilar) multikulti (ny svensk folkdräkt) och migrationsaktivism (känna sig god). Det räcker med en promenad i Uppsala för att få denna nedslående valprognos bekräftad...

läs vidare >>

6 kommentarer:

Knute sa...

Jag tillåter mig att citera en kommentar som passar bra i sammanhanget:

"Mp (tidigare miljö numer muslimska partiet) har utvecklats till ett Hamas-troget islamiseringsparti som egentligen inte bryr sig något om miljön. Kaplan som var med på båten eftersträvar islamsk lag (när tiden är mogen) samt är en beundrare av Hamas. Han har inom mp också drivit igenom att ett äktenskap skall kunna omfatta mer än två personer. Det för att öka importen av muslimska kvinnor.

Mp vill också säkra sin framtida makt genom att i princip ha fri invandring från muslimska länder, vilket då innebär att de räknar med framtida stöd från dessa. Mp har också släppt sitt djurskydd pga att deras muslimer vill ha rätt till halalslaktat kött (en mycket plågsam slaktmetod som kastar tillbaks djurens rätt till början av 1900-talet). Dessa ideal har de övergett. Likaså är flyktingar mer värda än pensionärer i deras värld, samtidigt som de faktiskt redan har infört delar av sharialagstiftning i sitt program. Koranen går ut på att muslimer skall särbehandlas och ha större rättigheter - dvs precis som mp.

Det finns också andra faktorer som är viktiga, mp vill tex slakta Vattenfall. Sälja bort den del av bolaget som är verksam utomlands. Eftersom vinsten från den utländska delen från utländska energikonsumenter totalt ger ca 30 miljarder/år i vinst, pengar ned i stadskassan så måste 30 miljarder besparas enbart där. Dvs ännu högre skatter och lägre pensioner blir följden. Kravet på 6 timmars arbetsdag med bibehållen lön är för fånigt för att ens kommentera.

/Sansaer

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/04/peta-hal-pa-den-rosa-bubblan.html

Knute sa...

Mehmet Kaplan från Miljöpartiet var med på den turkiska båten Mavi Marmara. Det är inte ok för en svensk riksdagsledamot att delta i våldsaktioner tillsammans med antisemiter.

http://blogg.svansbo.se/2010/06/13/stall-ship-to-gaza-och-mp-till-svars/

Kaplan borde skämmas och lämna riksdagen med omedelbar verkan!

http://everykindapeople.blogspot.com/2007/04/miljpartiets-quislingar.html

Knute sa...

En interessant udmelding fra det såkaldt borgerlige parti, Moderaterna, der hellere vil brække en arm end røre ved Sverigedemokraterna.

Om Reinfeldt er en rigtig magtbøffel hjemme i privaten, er uvist. Uadtil er han en blanding af frk. Tony Blair og Mother Theresa, tidens foretrukne type.

http://snaphanen.dk/2010/06/14/den-tamme-viking/

MS sa...

Jag är numera f d moderat och är inte alls nöjd med den inriktningen som Dom Nya Moderaterna har tagit. Dom har sålt sin själ för makten. Dom har insett att i Sverige så måste man ligga och skvalpa i mittenfåran för att tilltala Nisse Lagom. Dom har tagit en hel del tveksamma beslut. Bl a att låta LAS vara kvar i sin nuvarande form, placeringen av Waberi på valbar plats i Göteborg samt hanteringen av Vellinge.

Detta tror jag dock är en del av den psykologiska krigsföringen gentemot S. Genom att flörta med Mp så hoppas dom sprida en osäkerhet om och splittring inom de röd-gröna. Det är ingen hemlighet att dom redan nu har svårt att samarbeta. Ett klassiskt jaktbeteende. Sikta in sig på den svagaste medlemmen och det skapar oro inom flocken. Nu har Mp bättre siffror än V men eftersom V är mer förankrat som stödparti så måste Mp anses vara den svaga länken. Om jag inte missminner mig så har redan Maria W tydligt sagt att det inte är aktuellt p g a den stora ideologiska skillnaderna mellan partierna. Om du ser till Mp's kärnväljare så är nog M det parti som dom anser vara sin ärkefiende och roten till allt ont i samhället.

Mp är som en vattenmelon. Grön på utsidan och röd på insidan.

Anonym sa...

Skicka detta vidare.
Varför är det så många muslimer som inte vill bo i ett muslimskt land?
Efter flera mordhot och ett mordförsök på Svenskar så detta vårat svar, Vi kommer nu gå in för att bota muslimska barn från islam genom att skicka info till deras HEMsidor och uppmana andra att göra likadant.
När mohammed var 50 år gammal så gifte han sig med en flicka som var 9 år gammal så han var en äcklig pedofil och han var även slavägare. Om man vill veta vad koranen tycker om flickor ska man läsa koranen sura bina 60. Se och läs mohammed T-shirt på http://www.mohammedt-shirt.com
Detta är inte mitt ip nr

Micke sa...

Jag håller med MS om att (m) sålt sig för maktens skull. Detta gäller även (s). Jag tror att det beror på att partier som vill vara stora partier måste få med så många som möjligt. Då har man inte råd att sticka ut för mycket för då kan man förlora vissa väljargrupper. Mindre partier har råd att sticka ut och kanske måste göra det för att synas och höras.

Skicka en kommentar