söndag 2 maj 2010

"It's the demography, stupid"

Belgien är ingen demokrati. Fastän bara 40 procent av befolkningen är valloner, är de berättigade till 50 procent av ministerposterna i regeringen. Därför kan de ständigt köra över flamländarna och bilda socialistiska regeringar som omfördelar Flanderns välstånd till det bidragsberoende Vallonien.

En EU-anställd skriver: "Flamländarna känner sig hotade. Franska är ett världsspråk och invandrarna till Belgien, EU-anställda som jag eller marockaner tvärs över gatan, hamnar alla på den franska sidan. Vi läste inte holländska i skolan. Och vi sprider oss. Bryssels franskspråkiga befolkning tar över de flamländska kranskommunerna. Franska blir huvudspråk i skolorna där flamländska enligt konstitutionen är officiellt språk."

Men jämna mellanrum kommer rapporter om hur Bryssel drunknar i våld, rån, mord och kravaller, en anarki snart i nivå med Beirut på 1980-talet. Diplomater och EU-parlamentariker fruktar för sin säkerhet. Liksom sin kollega i Malmö ser stadens socialistiske borgmästare genom fingrarna på jihadiska upplopp. Förklaringen är att hans väljare är muslimer. Över hälften av Bryssels befolkning är invandrare.

Läs mer: Muslimska områden är spännande turistattraktioner!


2 kommentarer:

Knute sa...

Ledande muslimer som Libyens Khadaffi säger att Europa är utsatt för en medvetet planerad islamisk kolonisering och erövring.

Men när européer själva säger samma sak beskylls de för att vara "islamofober".

Till sin hjälp i erövringen av Sverige har islamisterna AFA (vår tids nazister) Expo, Sveriges Television, Dagens Nyheter och övrig press, de sju riksdagspartierna, samt EU.

http://everykindapeople.blogspot.com/2008/09/antingen-eller.html

Knute sa...

4000 Kalashnikovs på Bryssels’ gader

http://snaphanen.dk/2010/05/06/i-believe-we-are-being-colonised-here-in-the-uk-%e2%80%9d/

Skicka en kommentar