lördag 8 maj 2010

Nu har det dykt upp en ny affisch ...

... där en man med namnet Muhammed står tillsammans med en liten flicka. Med rubriken "Kärleken kommer i många skepnader" sprids just nu affischen signerad RFSL, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter, över Malmö.

Påminner om Skånepartiets skylt i Rosengård. Den syftade också på Muhammeds äktenskap med minderåriga Aisha. Hets mot folkgrupp eller satir över heliga sharialagar? En protest mot tvångs- och barnäktenskap?

RFSL är förargade över den falska affischen, men borde de vara det? Homosexuella kan vänta sig mer hjälp av Sverigedemokraterna än av RFSL, som politiskt korrekt stöder homohatare, om de tillhör Fredens Religion™ vill säga.

Nyligen spreds i Malmö bilder på ett mordoffer med namn och ordet "bög" i pannan. Men det är förstås ett helt annat gäng som ligger bakom den kampanjen.

En tisdag i Malmö och Västerås

3 kommentarer:

Tony sa...

Det som är intressant med detta är att media säger: "Affischen visar en man med ett arabiskt förnamn tillsammans med en ung flicka."!

Kan de inte skriva sanningen om 'profeten' Muhammad, eller förstår de inte att affischen syftar på 'den bästa människan som levt'? Eller vet de inte att Muhammad uttnyttjade Aisha sexuellt sedan hon var 6år?

Sen att RFSL tycker att affischen är homofobisk gör det än mer komiskt.

Johnny sa...

Vad jag vet så är muslimer ingen folkgrupp, utan anhängare av religionen islam. Samma sak med kristna och svenskar.

Judar däremot är i lagens mening en folkgrupp, ett privilegium som de antagligen förtjänat.

Knute sa...

Den perverse profet

Her får vi at vide at Muhammed var historiens allerstørste sex-atlet, lige så potent som 4000 almindelige mænd. Det skyldes ganske vist at Allah sendte ærkeenglen Gabriel ned til ham med en portion super-viagra!

http://spydet.blogspot.com/2010/07/den-perverse-profet-3-fortsat.html

Skicka en kommentar