måndag 17 maj 2010

Bryt trenden mot enpartistaten!

SD rasar ner under riksdagsspärren i den senaste opinionsundersökningen. Även Kristdemokraterna ligger illa till. Riksdagens sju partier riskerar att bli sex, och med hjälp av väljarimport och gröna skojare får Sverige en sosseregering för eviga tider...

läs mer här >>

3 kommentarer:

Anonym sa...

TACK gode gud för invandringen, ty de bidrar med så mycket i vårt annars så trista samhälle!
Våldtäkter, misshandel, konflikter mellan religioner, de är friska fläktar som för hit sina konflikter till Sverige och gör Sverige till ett litet mera spännande land att leva i.
Bilbomber, anlagda bränder, stenkastning på brandkår-ambulans och polispersonal, inte att glömma Black Cobra som är en trevlig ungdoms klubb för aktion-orienterade invandrare.
Moskeer och burka, arabiska som klingar så exotisk på bussar, gator och socialen, akuten och andra institutioner där gratis tjänster utförs el pengar kan hämtas. Och dessutom så har de berikat våra fängelser och gett jobb till fångvårdare och fler poliser.

Det känns även tryggt och skönt när man blir omringad av 30 små härligt kreativa invandrare som så gärna vill låna din mobil, dina pengar och dessutom som tack - får du en rejäl smäll på käften!
Ja, oroa dig inte..de bryr sig heller inte om vilken ålder eller kön du är...titta bara på den gamla trötta kvinnan, som en pigg och glad 23-åring i Landskrona, omtänksamt hjälpte till sista vilan...dessutom besparade han oss skattebetalare säkert en massa pengar för äldrevård som hon med säkerhet skulle belastat samhället med inom an snar framtid.

JA, släpp in fler såna kreativa och frodiga personer från andra länder så blir Sverige ett mycket bättre, tryggare och roligare land att leva i!

demokraten

Knute sa...

"Under 1930-talet var det judarna som förföljdes, misshandlades, skändades och dödades. Den tragiska rollen har år 2010 övertagits av Sverigedemokraterna. I Tyskland skrev man 1935 på skyltfönstren ”kauft nicht beim Juden” (köp inte hos judar). Igår lästes på ett skyltfönster i Halmstad: ”Här bor en sverigedemokrat – kill him!”.

http://mopsen.wordpress.com/2010/05/19/ombytta-roller/

Anonym sa...

wow, WORD och hatten av för anonym!

Skicka en kommentar