tisdag 4 maj 2010

En tisdag i Sverige

En flicka i tioårsåldern sköts i benet med ett luftvapen på von Rosens väg i stadsdelen Rosengård i Malmö. Ärendet rubriceras som mordförsök. - DN

En tolvårig flicka överfölls av en knivbeväpnad man när hon var på väg hem från skolan i Malmö. Mannen försökte tvinga henne att följa med men hon slet sig och flydde. - Ex

- Många här i Rosengård tycker att de blivit illa behandlade av polisen. Det kommer att bli skottlossning till sist. Frustrerade invånare känner att det enda sättet att få uppmärksamhet är att sätta eld på bilar och soptunnor.
Tänker man inte på att bränderna kan drabba de som bor här, att det är farligt för tredje person?
– De som gör det tänker på var och hur det sätts eld. Ingen har blivit skadad hittills. - SkD

Uppdatering: Mycket riktigt brann fyra bilar ett par dagar senare. - DN Svd

En 16-årig svensk flicka mördades brutalt i Västerås. Gärningsmannen har sitt ursprung i Mellanöstern och motivet hedersrelaterat. Flickan var gravid och hon stenades till döds av pojkvännen som log i tingsrätten när han häktades. - Vlt Ex

Mördad man hånas. 26-åringen knivhöggs till döds - nu sätts affischer upp i Malmö med mannens foto med texten "bög" skrivet mitt i pannan. - SkD
"Knivhöggs till döds", skriver tidningarna. Rituella mord är ett känsligt ämne. Likheterna med en viss slaktmetod är påfallande.
Ur ett mail till bloggen:

"Mord och mordförsök mot svenska kvinnor på löpande band.

1. Den fruktansvärda misshandeln och mordförsöket på flickan Emma i Kristianstad. Skyldig: en irakier.
2. Mordet på 78-åriga Inger i Landskrona. Skyldig: en irakier
3. Mordet på 16-åriga Beatrice i Västerås: Skyldig: en kurd

Politikerna kniper käft. Inte ett ord till kritik. Journalisterna ömkar om mördarna och säger att de mår dåligt när de måste sitta i häkte.
Nu måste ALLA anständiga svenskar ryta till och angripa riksdagspartipolitikerna under hela valkampanjen med frågan: - Varför stödjer du massinvandringen och accepterar alla brott och mord på svenskar, speciellt kvinnor?

I dagarna har vänsterblocket gått ut med löfte att skaffa bostäder till ungdomar. Fråga politikerna varför invandrare har förtur till bostäder i stället för den egna befolkningen. Utan invandringen (102.000 personer förra året) hade alla svenska ungdomar haft lägenhet. Nu är det somalier, irakier, afghaner och rumänska zigenare som flinande tar över de lediga lägenheterna som vi svenskar måste betala hyra åt. Vad är det för vidriga folkförrädare vi har inom ALLA riksdagspartier? Jag anser att alla som röstar på ett riksdagsparti är folkförrädare eftersom de stödjer massinvandringen..."

9 kommentarer:

Knute sa...

En ung svensk flicka, 16-åriga Beatrice, mördades brutalt i Västerås i tisdags. När det kom till medias kännedom att gärningsmannen hade sitt ursprung i Mellanöstern och att mordet kan ha varit hedersrelaterat fick man panik. På Aftonbladet försvann nyheten snabbt, trots att nyhetsvärdet i spektakulära mord i normala fall är enormt.

http://bortkopplad.se/bloggo/2010/05/06/jan-helin-och-lognens-adla-konst/

Berit sa...

En av MSNBC;s journalister (Contessa Brown) avslöjade verkligen medias ställning när hon spontant yppade sina tankar efter nyheten om bomben pA Time Square.

"Jag blir så upprörd... en sida av mig hoppades att detta inte skulle bli en person som hade anknytning till något muslimskt land"

News Busters

Berit sa...

Ännu en reklamfilm från
Malmö

Knute sa...

Tack för filmen, den lägger jag in!

Knute sa...

Omar vill hit 14 barn, mor och fru

De anhörigas resekostnader har av tradition bekostats av Röda Korset!

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/05/roda-korset-bakom-massinvandringen.html

Knute sa...

Gruppvåldtäkt i Slottsskogen i Göteborg.
Enligt polisanmälan dök tre okända män upp och samtliga våldtog kvinnan.
Ärendet har lämnats över till länskriminalpolisen. Det finns inga misstänkta.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.366030-gruppvaldtakt-i-slottsskogen

Knute sa...

Mord på svenska kvinnor - brev till politiker

VARFÖR ÄR NI SÅ TYSTA ERA SKITHÖGAR?

Tystnaden från er är total nu när svenskar mer eller mindre mördas och misshandlas på löpande band av era mångkulturella skyddslingar.

Den senaste i raden är 16-åriga Beatrice i Västerås som mördades av en irakisk yngling. Emma i Kristianstad har fått sitt liv förstört av en afghan.
78-åriga Ingrid i Landskrona slogs ihjäl av en 23-årig Libanes.

http://varstundisverige.blogspot.com/2010/05/mord-pa-svenska-kvinnor-brev-till.html

Knute sa...

Jihad i Göteborg

Med batonger och järnrör gav sig gänget på folk som väntade på bussen i Eriksberg. Knäckta näsor, såriga ansikten och blåslagna kroppar blev resultatet.

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.366038-attack-vid-busshallplats

Knute sa...

Finland: En 16-årig flicka kidnappades på väg till skolan och fick ligga fastbunden i en iskall bäck.

Flickan var på väg till skolan då två män i en mörkblå paketbil körde förbi och tvingades in henne i bilen. Männen talade finska med utländsk brytning.

http://www.hbl.fi/text/inrikes/2010/5/25/w47475.php

Skicka en kommentar