lördag 8 maj 2010

Rött kan bli rödare

Europeiska TV-kanaler visar en sällsynt världspolitisk händelse; den totala upplösningen av en nation. Socialister, kommunister och anarkister mobiliserar. Polis och militär står maktlösa.

I Sverige tycker de rödgröna att det är dags att totalt skrota det svenska försvaret. Om Ohly, Sahlin och Wetterstrand skulle komma till makten i Sverige, bär det direkt ner i samma Greklandsavgrund, både socialt och ekonomiskt. Invandringen kommer att öka. Bidragsberoendet kommer att öka. Statsskulden kommer att öka.

"De tre länder med ruttnast ekonomi - som riskerar bryta sönder EU/euron - är alla Toblerone-styrda. S-kleptokratur i såväl Grekland, Spanien och Portugal."

En allvarlig situation

13 kommentarer:

MS sa...

Lars Ohly vill att alla ska få 6-timmars arbetsdag med bibehållen lön. Jaha, vilka ska betala för det kalaset? Höj skatten är det enda dom kan komma med. Jag har sagt det förut men om de röd-gröna vinner så kommer det att bli nyval. Tågmästaren kommer inte kunna sitta still i båten. V är ett parti som är gjort för att sitta i opposition. Hela deras upplägg går ut på att kritisera den styrande makten och dom "elaka rika". Om dom nu för första gången för ett reellt inflytande så kommer hela V falla ihop som ett korthus. Vi ser redan tendens på deras partistämma. Dom säger själva att dom skattehöjningar den röd-gröna sörjan redan har flaggat för inte kommer att räcka på långa vägar. Var går smärtgränsen för dessa människor? Hur hårt måste gemene man beskattas bara så att vissa kan lalla runt på bidrag och förverkliga sig själva?

Jag kan leva med en röd-grön regering om jag måste. Bara inte med den nuvarande laguppsättningen. Dom kommer att köra Sverige i botten. Alla dom på vänsterkanten som skriker sig hesa och säger att Sverige kommer bli så fint och rättvist bara Mona och Co kommer tillbaka till makten kommer få sig en väldigt obehaglig överraskning. Vilka ska de då skylla på?

Knute sa...

Sverige görs försvarslöst, militären stänger hemligt berg. Försvarets stridsledningsanläggning i ett berg i Hästveda norr om Hässleholm läggs ned.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/militaren-stanger-hemligt-berg-1.1090744

Knute sa...

Citatet i inlägget är hämtat från en kommentar här:

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/05/sahlinismen.html

SVåMP-journalister noterar inte gärna att de
tre länder med ruttnast ekonomi - som riskerar
bryta sönder EU/euron - alla är Toblerone-styrda. S-kleptokratur i såväl Grekland, Spanien och Portugal.

Vinn val med löften om bidrag åt folket. Fort djupt ner i bidragsträsket (SVåMPen) Men med maffiga löner, ständigt pampiga löneförhöjningar och förmåner åt SVåMP-pamparna.
Samt icke oävna förläningar till troget/träget rätt rött stödjande inom SVåMP-media och och d:o 'kultur'.
(Mona vet hur man kan utnämna riktigt trägna till t.ex professor med tillhörande lön.)

Knute sa...

Borgarna är mer för frihet än sossar, miljöpartister och kommunister. Nu när vi fått reda på att "hemmapappor kan vara livsfarliga för barnen" borde vi slippa de rödgrönas kvotering av föräldraförsäkringen.

"Sossarnas gamla karta stämmer inte med terrängen"

Knute sa...

- Svenska skattebetalare och andra skattebetalare ska inte behöva betala för att greker väjer att gå i pension vid 40-årsåldern. Det är oacceptabelt, sa finansminister Borg.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/krismote-i-bryssel_4692885.svd

Anonym sa...

Vi kan finansiera lönen med skatteavdrag för arbetarna då vi kan även sänka kostnaderna för a-kassan ,sjukskrivningar m.m.
Sedan får vi även lyckliga medborgare som hinner med livet...
Då kan även Ni ur högern spela golf utan att ha dålig samvete för att Ni lämnat Er kontor på arbetstid....?

Anonym sa...

Som Grek vill jag varna Er för att ljuga till Er själva samt varan i syfte att uppnå eller vinna högre poäng...
Grekland har åkt in i ett nyliberalt fälla där man trodde att EU gemenskapen skulle klara av de tydliga problem som uppstår då en nation säljer ut sig till den giriga och själviska marknaden...
Grekerna hade i nu 8 år dyrare matvaror samt konsumtionsvaror än många länder i Nordeuropa, lönen var hälften som Svenskarnas men inte ens detta hjälpte då landet är nu utan tillgångar samt har de lägsta skatterna för företag bolag banker rika medborgare i Europa !
Lär Er av våra misstag för Era barns skull !

igår samt idag firrar världens civiliserade länder segern över fascismen samt nazismen...
varför gör inte vi det...?
Har inte vår höger varit demokratiskt länge nog , i att även ha deltagit i kampen mot fascismen samt nazismen...?

Är vi kanske tack vore en intolerant o pronazistiskt höger på skammens sida...?

Knute sa...

Demokratin blir testad. Den fungerar ju bra i ekonomisk medgång, men i motgång tappar folk tålamodet.

Anonym sa...

Kamrat Ohly försöker bräcka Grekland med råge.
Mona Sahlin tittar tyst på.

Knute sa...

Mange tror, at denne og den kommende økonomiske krise vil føre til euroens død. Og det vil den, hvis europæerne i stor skala og og vedholdende gør, som de gør i Grækenland. For så vil samfundene ophøre med at fungere. Men jeg tror, at folk der betaler gildet, bare fortsætter med at godkende, hvad EU-systemet pålægger os. Vi bliver nødt til at forlade vores arbejdspladser og hjem for at redde den hellige euro, det syge symbol på en fejlbehæftet idé om at blande vand og ild, kulturer som først og fremmest vil nyde livet og kulturer, der ser produktion og pligt som deres mening i tilværelsen, for at få en union, der er bare er en region i verdensstaten.

http://euro-med.dk/?p=15332

Knute sa...

Når man tager de langsigtede briller på – dem som de fleste politikere og forbløffende mange økonomer har glemt hjemme i skuffen – er det at overveje at redde Grækenland meget lig det at give efter, når den femårige står i butikken og skriger på is. Giv hende en is nu, og du er sikker på at hun skriger på næste fredag igen. Der er ingen grund til at belønne uansvarlighed og urimelig adfærd, men det er netop det, EU er på nippet til at gøre for at redde unionens image. Jeg tror ikke meget på, at det sker, men jeg ville foretrække at unionen gav besked om, at vi ikke hjælper grækerne. Så kan de vælge at gå bankerot, de kan træde ud af det eurosamarbejde de svindlede sig ind i, eller de kan vælge at tage ansvar for egen økonomi én gang for alle. Og et nej til klassens dumme svin er altid et klart signal til dem, der overvejer at smide deres problemer over på de fornuftige. Jeg håber at de hører efter i resten af Sydeuropa og Irland.

¨http://punditokraterne.dk/2010/05/02/en-europ%C3%A6isk-g%C3%A6ldskrise-eller-en-politikkrise-i-unionen/#more-5336

Anonym sa...

Stay happy, nedrustning leder till Nato och är det inte ni vill?

Knute sa...

Det ena utesluter inte det andra.

Skicka en kommentar