torsdag 20 maj 2010

Vi behöver en ny upplysningstid!

”Nyanlända måste utbildas i grundläggande värderingar” säger regeringen. Mycket bra, det behövs upplysning om att ”kvinnan och barnen har faktiskt en röst här, deras åsikter har betydelse och det är naturligt i Sverige. Att man inte får slå barn, och att kvinnor som går lättklädda är inte horor och därmed sämre som människor än deras döttrar.”

Som Ayaan Hirsi Ali skriver, Vakna upp! Väst står för civilisation:

"Besattheten av att undertrycka kvinnor är en av de saker som gör islam så dålig. Och de som agiterar för islam från Riyadh till Teheran, från Islamabad till Kairo, vet att en vilken som helst förbättring av kvinnors förhållanden kommer att leda till islams sönderfall och att deras makt kommer att försvinna. Detta är en av grunderna till att de så desperat söker att hålla kvinnor inspärrade. Detta är också grunden till att de hatar Västvärlden."

Hon säger också: “I’m not being rightwing. The people who believe themselves to be on the left, and who defend the agents of Islam in the name of tolerance and culture, are being rightwing. Not just rightwing. Extreme rightwing. I don’t understand how you can be so upset about the Christian right and just ignore the Islamic right. I’m talking about equality.”

Socialdemokrater, vänsterpartister med flera har blivit islamberoende. "Vänster" är numera en missvisande etikett på dem.

svd svd dn gp sds svd

1 kommentarer:

Anonym sa...

Har skrivit lite om Sveriges uppgång och fall här:

http://aktualia.wordpress.com/2010/05/20/sveriges-fall-enligt-hagg/

Skicka en kommentar