lördag 8 maj 2010

En kallhamrad jurist ...

... begär 100.000 kronor av staten för att en kristen man som flytt från muslimsk förföljelse i Egypten inte ville ha henne som asylbiträde. Juristen ifråga är Cherin Awad, hon som i TV-programmet Existens uttalade åsikten att otrogna kvinnor bör stenas till döds.

Hösten 2008 var hon programledare för Halal-tv, en serie program som var tänkta att göra islam mer aptitlig men som fick motsatt effekt.

Läs mer om henne här >>
svd svd gp

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker det är skrämmande det som sker i England.. se nedanstående videolänk som CNN har gjort.

http://www.youtube.com/watch?v=-mlxMndnlzw&feature=related

Även invandrare anser att det behövs en ändring i politiken i Sverige..läs nedanstående artikel.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=210197

Läs även denna länk nedan.

http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=7411&Itemid=184

Jag har inget emot invandrare eller flyktingar,, men när de börjar kritisera vårt samhälle och kräva särlagstiftning och kräva att vi skall ändra matvanor i skolor och vi skall inte få skolavslutning i kyrkan längre för att några barn med annan religion inte gillar det då har det gått för långt anser jag.

Hur skulle det se ut om vi kom till ett annat land med annan religion och började kräva det ena och det andra och kritisera deras sätt att leva m.m. tror inte vi fick vara kvar där längre.

Orolig troende

Knute sa...

Allah- hu – ultralyd.

Pæstilenser kvæler konen fordi ultralyd viste at fostret var en pige. Han var misundelig på sin bror som havde 9 sønner!

http://hodja.wordpress.com/2010/05/14/allah-hu-ultralyd/

Skicka en kommentar