tisdag 25 maj 2010

De rödgrönas febriga dröm

Obama försöker klargöra för världen att vi inte är inblandade i "ett krig mot terror" och att attentat är "av människan orsakade katastrofer."

Inte konstigt då att de rödgröna bara följer sin mästare i Washington när de anser att USA skapar kaos och elände i världen och vill ha en ny moralisk världsordning där Iran står i centrum.

”En rödgrön regering kommer att kräva att USA avvecklar sina kärnvapen och militärbaser utanför landets gränser”, detta entydiga besked ges av de tre partiernas ledare.

Vad är de höga på? Talibaniskt opium? Oljepengar? USA är garanten för fred och frihet på jordklotet. Hur skulle till exempel handeln på världshaven kunna fungera utan USA:s militära övervakning?

De rödgrönas febriga dröm om att civilisationen ska gå under för att eventuellt återuppstå, är helt i linje med marxister och islamister som Chavez i Venuzuela och Ahmadinejad i Iran.

Att rödgröna politiker inte är några statsmän är ingen hemlighet, men nu gäller det verkligen att se upp för dem.

Det muslimska arvet

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det ligger mycket i det här. De rödgrönas världsbild är att USA är ondskefullt, och att alla som är emot USA är goda. Lite udda, med tanke på sällskapet man då hamnar i. Hitler, Stalin, Mussolini, Kejserliga Japan, Pol Pot, Nordvietnam, Nordkorea, Mao, Chavez, Mugabe, Amin, Fidel på Kuba, och så vidare.

Fattar de inte själva vilken ondska de allierar sig med?

Anonym sa...

Om de rödgröna vinner blir det flytt till Danmark direkt efter mina studier!
Detta land kommer ju bli totalt efterblivet med Mona i spetsen.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

EP, dom som är onda ser inte sig själva som onda.

Knute sa...

"Precis som Hamas gjorde under kriget använder vår nu ökända båtarmada mänskliga sköldar i sin attack mot Israel. Självklart är en kader Israelhatande kändisar mycket effektfullare att använda än gamla tanter och sketna barnungar i Gaza City."

http://israelisverige.info/2010/05/28/batfolket-har-lart-fran-hamas-och-anvander-manskliga-skoldar/

Knute sa...

Og så skal vi høre på HamaSS’s nyttige idioter i dagevis.

EUs utenrikssjef Catherine Ashton ber om en gransking av hva som skjedde da israelske soldater mandag bordet skipene i konvoien. Hun ber også om at grensene til Gaza umiddelbart må åpnes for nødhjelp, andre varer og persontrafikk.

Gælder det også Kassam-raketter, sprængstoffer og maskinpistoler?

Blokaden av Gaza må oppheves, sier Norges statsminister Stoltenberg.

http://hodja.wordpress.com/2010/05/31/og-sa-skal-vi-h%c3%b8re-pa-hamasss-nyttige-idioter-i-dagevis/

Skicka en kommentar