onsdag 5 maj 2010

Varför är Obama och Bildt så desperata ...

... att få in Turkiet i EU och blidka Iran? För att underkuva Israel förstås, ta ifrån det suveränitet och göra det till ett protektorat under internationell kontroll, dvs 6 miljoner judar ska kapitulera för 400 miljoner araber.

Det drar ihop sig vid Israels norra gräns. Intensifierat vapensamarbete mellan Turkiet, Iran, Libanon och Syrien.

Väst lider av en felaktig förståelse av verkligheten. Endast Israel inser att den enda vägen till varaktig fred är att motstå islams krav på världsherravälde, krav som senast demonstrerats med en bilbomb på Times Square i New York.
Ahmadinejad: domedagens kung
dn dn

5 kommentarer:

Anonym sa...

Visst, men verkligheten då?

Knute sa...

Du kanske syftar på att "Väst lider av en felaktig förståelse av verkligheten."

Obama, Bloomberg, Napolitano blundar för att det är islam som är i farten.

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/05/en-kupol-over-katastrofen.html

Knute sa...

"Pakistan är världens farligaste land och hotar freden i grannländerna och resten av världen. För att starta kampen mot terrorismen, måste man tillintetgöra träningslägren i Pakistan och begränsa militär makt. I stället startade USA och europeiska länder 'Marshall-hjälp' igen till Pakistan för bättre levnadsvillkor för de som är under fattigdomsgränsen."

http://everykindapeople.blogspot.com/2010/05/alla-utom-borgmastarn.html?showComment=1273134878001#c4972575245293799573

Knute sa...

Statsvetaren Ann-Sofie Dahls jämförelse av Obama med Kennedy visar vad som kan hända med en ung oerfaren president på tronen:

"Som president startade Kennedy till exempel Vietnamkriget – ett obehagligt faktum som vänstern alltsedan dess har försökt förtränga.
Han lämnade kubanska dissidenter att dö på stranden i Grisbukten, utan det amerikanska flygunderstöd som de hade utlovats (en tragedi som än idag förklarar amerikanska exilkubaners djupa misstro mot det demokratiska partiet).
Och hans utrikespolitiska osäkerhet, tveksamhet och bristande erfarenhet ledde till randen av ett kärnvapenkrig när Sovjetunionen fick för sig att testa den unge presidenten genom att utstationera missiler på Kuba."

http://canuteocean.blogspot.com/2008/10/vem-r-obama-ideologiskt.html

Knute sa...

Den palestinska nationalismens radikala antisemitism har en nära koppling till den europeiska nazismen.

Nazityskland eftersträvade att utvidga den slutliga lösningen till att också omfatta judarna i Mellanöstern.

Islamismen, även efter kriget, drog sig inte för att vidareföra nazisternas förintelseidé.

En rad teman i dagens debatt om Israel propagerades redan av nazisterna under kriget. Hit hör tesen att judarna dikterar de västliga stormakternas utrikespolitik, att sionismen är en erövrings- och herre ideologi och att kampen mot sionismen är en form för progressiv antiimperialism.

http://www.axess.se/magasin/default.aspx?article=671

Skicka en kommentar