söndag 7 juni 2009

I Sverige, business as usual

Svenskt EU-val à la Moldavien eller Vitryssland:

"Under natten misshandlades två ungdomspolitiker grovt av ett gäng vänsterextremister, som använde sig av knogjärn och sedan sparkade på de liggande ungdomarna. Tyvärr är nattens händelse symbolisk för denna valrörelse. Genom hela valrörelsen har Ung Vänster och andra vänsterorganisationer utmärkt sig genom ett organiserat, frekvent och grovt våld riktat mot sverigedemokrater."

Blodig avslutning på valrörelse. Om svensk press överhuvud omtalar det, finns det så många misshandlingar att välja mellan, att det är en nål i en höstack. Snaphanen

Svensk valsvindel: Nu huserar extremvänstern igen i de svenska vallokalerna! Bara några minuter efter att vallokalerna öppnats, är Sverigedemokraternas valsedlar stulna. Eftersom svenska journalister stöder vänsterpartier, stöder de sådant valsabotage. Varför kräver de inte annars en valsedel för alla partier, som man har i andra länder? Det finns ingen valhemlighet när alla kan se vilka partiers valsedlar man tar från bordet, och om där skulle råka ligga en sverigedemokratisk, så kan alla likaledes se om man tar den.

* * *

"I EU-valet 2004 röstade ca 28 000 på SD och idag ser det ut att vara ca 100 000. Det bådar gott inför nästa års stora valår," skriver Thoralf Alfsson. "Vi skall ju sedan inte heller glömma bort att glädjas över andra partiers valframgångar som delar våra åsikter om EU och massinvandringen. Geert Wilders i Nederländerna nådde nästan 15 procent.
Dansk Folkeparti gick från 6,8 procent till 15,4 procent och får nu 2 mandat i EU-parlamentet.
Det är bara att gratulera dessa partier och deras väljare."

Jag vill tillägga att dessa två partier liksom Sverigedemokraterna inte alls är "främlingsfientliga", som media med goebbelsk envishet ständigt upprepar. Det är inte främlingsfientligt att vilja hejda den islamiska invandringen, det är att se om sitt hus.

5 kommentarer:

Knute sa...

En bra kommentar av signaturen Robban jag läste på Ekeroths blogg:

"Tja ni gjorde ett hyffsat resultat med hänsyn på den mörkläggningen ni fick i media. PP’s resultat bevisar bara att Sverige inte förtjänar att räddas egentligen, enligt dom så gör det inget att folk rånas och våldtas bara de får ladda ner skit hela dagarna."

http://kentekeroth.se/2009/06/07/sd-39/

Anonym sa...

'Gud hjälp oss från äkta idioter som ni som trots att ni gör som de svsga har alltid gjört genom tiden och med det menar jag att ni svälja elitens gamla lögn och det är att en föraktad minoritet (oftast invandrare men judar också tidigare) är skildig för allt som är fel i samhället istället för de (politiker eller de rika)som bestämma och styra.
I USA historia har alla invandrare fick utstår föredom mot de och i sena 1700 talet var det just tyskarna vems kultur kände främmande och hotful för de Engelsk majoriteten. Sedan var det irländare och italianerna i sena 1800 talet och borjan 1900 talet. Sedan judar, polackerna Svenner etc och nu mexikaner. Här är det Muslimerna trots att det är USA som började hela terror kriget.
Jag faktiskt bo i ett invandrare tätt område Sundbyberg som är ett underbart område, vackert , välmående och harmoniskt och trots att jag är 100% europeiska (tysk och Engelsk) ville jag inte bo i Vallentuna eller ingen helt vit eller icke vit område. Jag giller variationen och mina granner är jätte bra människör som jag har bra kontakt med.
Min 8 åring pojka har vänner från Sverige, Ryssland, Eritrea, Saudia Arabia, Gambia etc. Ungefär hälften av hans vänner är vit de andra inte och han dömer hans vänner ifrån hur de har det ihop.
Det som har hänt i USA är ett miracle för nu slipa USA den ras krig som kommer att ta alla frihet från vanliga vit folk i just det kampen för att skydda de.
'Trygghets Kamera', Staten som lyssna och spela in dina telefon och SMS samtal, Ipred Lagen där polisen, domstoler och regering jobbar för stor företagets intresse emot folkets. Hemiliga polis, drog tests överallt, censur, och ett 'vit Fästing Europa' under ett tolitär polis stat som kommer att göra Kina till ett förebild med europeiska 'kultur för eliten och öl och sports underhållning som i gamla Rom. Precis som Israel måste Europa bästämma ett vit etnisk Europa utan frihet som South Afrika var och Israel förvandlas till eller ett multikulturel demokrati som USA där man få vara som man ville.
Vad är Svensk, Jan Bjorkman eller Gudrun Schyman, Carola som är kristna eller Jean Bard som är bög. De är alla etnisk svensk men är väldigt annorlunda. Ni tror att det var ingen brott innan invandrare trots att det var betyligt mer våldsam och brottsligt ett 100 år sedan i Stockholm t.ex och som alla som vet ingen historia repetera du samma dumhet. Det finns ingen renhet rasmässigt och ett individs karaktär kan inte doms bara av hud färg. Är man mindre svensk när man har legat ett tag i solen och blir lite brunare? Onda och godhet är egenskaper som existera i individer och dina förakt är just det okkunighet och rädsla. Ni är inte stark ni är rädd. Jag bodde 15 År i Chicago och I New York och tack vare det har jag efahrenhet av hur bra och kreativa Amerikaner är precis för att deras Kultur är så rika. Jag är före detta soldat med 9 års militär tjänst bakom mig så lilla pöjke växa upp, borja tänker du har bara ett kort liv, sluta slösar bort ditt liv på hat mot de som kommer från hemska upplevelse ni har inte den minsta aning om. Vem vet om du var öppen du skulle kanske kunna lära dig någonting och ha någonting att vara stolt över. Jag har aldrig skämdes över att vara vit men jag är ingen rasist heller. Vlad-Drakul

Anonym sa...

Jag är så stolt (icke) över Sverige att 6 av 7 partiet (förutom Vänsterpariet ironiskt nog) ville ha den Kinesiska system bara vi gör det steg för steg (Ipred Lagen) för att 'skydda oss' mot hotet från ungdomer som ladder ner låt och vi gör det för att skydda jätte och icke framgångsrika företags 'privat intresse'.
FRA och 'trygghets' kamera för att alltid bevaka varje individs rörelse, tanker, vänner, politiskt aktivitet. Sedan har vi jävig domare efter den andra som ser till att statens vänner 'alltid' vinner. Som Kina har visat är det inte den ekonomiskt modellen som bestäma frihet men just regerings form och folkets kultur. Man kan ha ett fri relativt socialistiskt system (som de gamla Socialist Demokraterna var än gång i tiden eller ett totalitär versionen (Kommunist). Samma för ett relativt kapitalist system (som i USA) eller den Fascist totalitär system.
Extrem Socialism och Kapitalism tyvärr behöver ett totalitär kontroll apparat för att eliten oavsett de är politiskt (Kommunister) eller ekonomiskt (Berlusconi, Mussolini, Argentina etc) behöver trycka ner de majoritet som hotar deras ställning så slutar vara barnsligt med den nya fascist nya rasist liberalism som ville befria de mindre utvecklade 'kultur' (tänk Iraq, Afghanistan, Vietnam, Angola, Falklands, etc etc) där vi i billig resurses namn börja krig baserade på lögn. Kvinnor i de här ländarna har det mycket värre nu tack till USA och UK. Nu har de etniskt krig, många lilla diktaturer, ett förkrossade infrastruktur, ett miljoner död och Sharia lagen när det fanns inte tidigare. Sedan de älska oss inte heller i Afghanistan för ingen låter de vara i fred.
I andra världs krig var Nazisterna verkligan mäktig men vi varnade för frihet då även om det var MÅNGA nazist sympatiserar till och med i de länderna som var i krig mot Tyskland. Om Europeer inte inser att hat mot muslimerna är den gamla 'syndabok' rädsla strategi som skapade WW II och Nazisterna. EU är den nya makt struktur som ville skapa precis som i Kina ett stor land under icke demokratiskt elit diktatur där folket få inte ens rösta på själva grund lagen för de elit burokraterna inse att dumma folket har den fel synpunkt och skulle kanske rösta nej!
Vakna till fienden finns här och det är inte de maktlösa invandrare men de fascisterna som kalla sig nya liberalerna. Titta på England där folket levde under den auktoritär Thatcher, sedan den nya liberal fd Labour (som Sosse idag vänner med USA och Israel) som precis som Thatcher i krig baserad på lögn och emot folkets vilja och nu kommer David Cameron med nya Tories (nya Moderaterna som Reinfeldt) som ville var tillsammans med de mest reaktionaire regeringar i Europa som Poland, Austria och Danmark (rasist fascister). Ingen hop har de vanliga folket i UK och de är väldigt arg där (Läsa The Gaurdian).
Tack och lov för Obama och USA som trots att de har skapade mycket av de problemen i världen med deras uselt utrikespolitiken och ekonomi är också världens enda hopp precis för att äntligen acceptera den vita minoritet att USA är världens först fungerande demokratiskt multikulturell land. De slippa den nya 1930 ras krig som här används som vapen mot demokratiskt frihet i vår kulturs namn.
Rösta Pirat Partiet trots att en av deras medlemmer är rasister (de finns överallt idag). De som helhet i alla fall stor mot den totalitär makt apparat som vår elit ville har i deras lust för kontroll och deras beundran av deras kapacitet att kontrollera folkets möjlighet att skaffa 'farligt' kunskap (informationen). komma ihåg att utan demokrati det spelar ingen roll om du är för eller emot marknaden , din synpunkt gäller inte. Rädda frihet, Rädda Sverige, ut från EU, nej till FRA, Ipred och 'trygghets kamera' överallt. Frihet eller Döden!

From Sweden with Grief sa...

Det är obegripligt att muslimer lämnar sina hemländer och alla de bra länderna som finns i världen och bosätter sig i det usla, rasistiska Sverige. Varför?

Knute sa...

Makthavarna i EU och Sverige har inget emot invandringen därför att den stärker deras makt. Precis som Sovjetunionen använde folkomflyttningar för att härska genom att söndra och stärka sin kontrollapparat.

Skicka en kommentar