fredag 26 juni 2009

Alla stjärnor har ju någon mysko religion nu för tiden

Bild: en annan konvertit, Prince Charles

Michael Jackson var en "enastående artist" säger president Obama som också bröt med det allmänna smickret genom att säga att vissa inslag i Jacksons liv var "sorgliga och tragiska".

Ja, nog fanns det underligheter.


Läs vidare här >>

5 kommentarer:

Josef Boberg sa...

Mona Sahlin om Michael Jackson - Jag känner kärlek för Michael Jacksons mod att vara annorlunda: ”Att vara älskad och hatad, älskad och hatad. Bara man hittar sig själv. Hoppas att Michael Jackson gjorde det också.”

Elof sa...

MJ resonerade kanske som Obama, om att det var säkrast att inte komma ut ur garderoben med att han sålt sin själ till pedofeten.

Knute sa...

För rättvisans skull:

"En plågad och samtidigt hyllad person har lämnat oss. Jag kan inte förstå att det är sant, han var för ung. Ändå känns det svårt att förstå att han orkat så långt som tills nu, att hans kropp har hängt med. Ständigt påpassad och ifrågasatt och utnyttjad.

Jag älskar hans musik, han var unik på många sätt. Energin i musiken och hans vackra röst tvingade en att lyssna, vare sig man ville eller inte, han var magi.

Jag hoppas du fått den frid nu, den ro som du sökte och som alla förtjänar, Michael!

Fantastiska bilder på Michael Jackson finns på Life.com"

http://ultravs.blogspot.com/2009/06/michael-jackson-ur-tiden-vid-50-ar.html

Knute sa...

Michael Jacksons sånger och scenframträdanden vädjade till något hos småpojkar, han utstrålade en förståelse av hur det är att vara barn. Deras idoldyrkan liknade förälskelse. Vi får aldrig veta svaret på gåtan, vad som gjorde hans musik så lockande och frånstötande på samma gång. Att han blev konstig av att tvingas stå på scenen som barn är ett för enkelt svar.

Knute sa...

För rättvisans skull, Michael Jacksons musik var ju bra, om man kunde ta den till sig, vilket jag ibland kunde, ibland inte. Det fanns en ödslighet i låtar som Billie Jean som stötte bort mig samtidigt som låten fastnade och jag gick och nynnade den.

Skicka en kommentar